Şeful Pieţei Centrale, Constantin Isac: A venit o altă culoare politică la conducerea oraşului şi automat trebuia să mă schimbe şi pe mine

Seful Pietei Centrale, Constantin Isac
Seful Pietei Centrale, Constantin Isac

După ce primarul Ovidiu Portariuc a cerut conducerii Urban Serv să îl schimbe din funcţie pe şeful Pieţei Centrale, Constantin Isac susţine că această decizie a fost luată numai pe criterii politice şi nicidecum pentru că activitatea sa nu ar fi fost la standardele cerute.
Potrivit şefului Pieţei, din moment ce a fost schimbată conducerea Urban Serv nu e de mirare că i-au cerut şi lui să părăsească scaunul pe care îl ocupa.

A venit o altă culoare politică la conducerea oraşului şi automat trebuia să mă schimbe şi pe mine. Nu e vorba de competenţe. Oamenii sunt martori. Nu am absolut cu nimeni nimic. Ce a fost de făcut s-a făcut. De fapt, şi domnul primar a făcut două vizite în piaţă şi a zis că e curat, e sectorizat şi că ar fi loc de mai bine, dar se va face, eu ştiu, poate cel care va veni în locul meu va face mai multe”, a declarat şeful Pieţei Centrale, Constantin Isac.

7 thoughts on “Şeful Pieţei Centrale, Constantin Isac: A venit o altă culoare politică la conducerea oraşului şi automat trebuia să mă schimbe şi pe mine

  1. TITI FII TARE , AVEM NEVOIE DE TINE , FASOLE ,CARNE ,FRUCTE ,ETC NU NE LASA FARA MANCARE SEMNEAZA UN GRUP DE …………SUSTINATORI….

  2. In primul rand nu-l chiama C-tin ci Dumitru.Nereguli in privinta lui nu aveti,nu poate el interzice bisnitarilor sa fie in piata ci Politia nu? Nu poate el verifica toata piata la cantare cine fura ori nu ,dar cum se schimba Guvernul cad capete.Un om mai corect si GOSPODAR nu o sa mai fie la conducerea pietii.

  3. Da ce tot te legi de politica, stie toata lumea de ” neregulile” dumitale,nenea Pricopi nu a putut sa te schimbe sau nu a avut curaj…lasa ca o sa se descurce si altul nu iti fa griji!

  4. Daaaa,nu ai nimic cu nimeni,e o mafie in piata aia,si cred ca stie si seful pietei de asta nu crezi?…Inca ai rezistat mult,pb ca Flutur te-a tinut in brate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *