Fiul patronului de la Conted, candidat la parlamentare

Manuel Popa
Manuel Popa

Fiul preşedintelui Consiliului de Administraţie al fabricii de confecţii din Dorohoi va intra şi el în competiţia electorală pentru Parlamentul României. El va candida la o funcţie de deputat pe Colegiul Dorohoi din partea Partidului Democrat Liberal. Este vorba de Manuel Popa, fiul lui Manole Popa, cel care este, pe lângă preşedinte al Consiliului de Administraţie, şi cel mai important acţionar al fabricii dorohoiene, deţinând 25,52% din societate. El este urmat de Nelu Pujina, cu un pachet de 20,2%.

Manuel Popa este, din 2007, director general al Conted şi are 34 de ani.

Popa este cel de-al doilea om de afaceri care candidează pe listele Alianţei România Dreaptă, formată din PDL, Forţa Civică şi PNŢCD). Pe liste a fost inclus şi Dumitru Solomonescu, patronul de la Lacto Solomonescu, care va candida din partea Partidului Forţa Civică, pe lista ARD, pentru Camera Deputaţilor, Colegiul 3 Săveni.

10 thoughts on “Fiul patronului de la Conted, candidat la parlamentare

  1. Ce stie tinarul Popa. de numai 34 de ani, cu ce se maninca sedintele
    Parlamentului Romaniei? Ma mir ca tatal sau nu i-a explicat ca n-are ce cauta acolo, sigur sub rezerva faptului ca , poate, ar dori niscai comenzi pentru armata, pentru jandarmerie sau politie . Chiar si asa nu este indicat sa
    candideze sub sigla PDL pentru ca nu va obtine voturi. Cu cei 200 de angajati ai fabricii nu poate sa obtina un colegiu. Pacat de el!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Cu siguranta draga Anca nu stii inca, ca varsta nu are nici o importanta in politica!Tocmai cei tineri sunt indicati sa se implice in politica asa poate vom merge si noi inainte si nu inapoi.Cat despre comenzi pentru armata si etc… te asigur ca firma are destule comenzi de onorat si nu se preteaza la a obtine prin politica beneficii in interes personal! Tanarul Popa STIE foarte bine in ce ape se scalda in „politica dorohoiana” si cine nu incearca nu pierde, corect?

  2. eu cred ca ai o figura inspamantatoare. cum se uita salariatii la tine cand stau la serviciu 12 ore si le dai bani pentru 4 ore? Oare te vor vota proprii salariati?

    1. Nu inteleg de ce ma improscati cu noroi fara sa ma cunoasteti. Ce legatura are fata cu politica? Este o poza facuta acum un an cand tineam doliu pentru o ruda foarte apropiata si era normal sa am fata aia. Cat despre fabrica eu va spun ca nu am nevoie de licitatii de nici un fel, eu am comenzi de nu le pot face si nu lucrez cu statul. Lucrez cu firme de top din lume, care sunt 100% cu capital privat, iar pe salariatii mei ii platesc peste minimul pe economie. Daca ai fi citit putina legislatie ai fi stiut ca eu sunt obligat sa dau la salariati minimul garantat in plata si nu am cum sa le platesc doar 4 ore. Puteti veni la mine la fabrica si sa-i intrebati. Fabrica are 600 de salariati si nu 200, asa ca draga anca mai informeaza-te! Eu am o relatie foarte buna cu salariatii si sa stiti ca nu ma bazez pe ei la alegeri. Este vorba de un colegiu intreg de 70000 de votanti, ce credeati, eu candidez fiindca ma bazez pe cei 600 ai mei?! Eu candidez pentru ca vreau sa ajut oamenii si fiindca m-am saturat de politicienii actuali. Nu cred ca mi-am gresit partidul, pentru ca independent nu aveam nici o sansa. Eu sunt un om de dreapta! Iar daca vreti sa vedeti aceleasi fete in politica atunci nu ma votati. Eu nu am nevoie de putere si nici de bani sau de comenzi pentru fabrica unde sunt doar salariat (nu sunt nici macar actionar), eu vreau sa pot face ceva pentru oamenii din Colegiul Dorohoi!

  3. apare o EBA de Botosani! sa ne bucuram si noi nu doar bucurestenii pentru agramatii si beizadelele lor de DOROBANTI! PUJINA ARE DE FAPT LA BOTOSANI ECOMED !

    1. Domnule PSIHOLOGU DE SERVICIU, eu am intrat in PDL inainte de campania electorala pentru alegerile de la locale, deci cand toti sobolanii paraseau vaporul care se scufunda. Deci te rog nu ma fa raspunzator de ce a facut PDL-ul inainte, pentru ca eu atunci nu faceam politica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *