Bătaie pe posturile de asistent şi şofer la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Vezi admişii la selecţia dosarelor!

Serviciul Judetean de Ambulanta

Posturile de asistent generalist şi şofer scoase la concurs de Serviciul Judeţean de Ambulanţă sunt la mare căutare. Nu mai puţin de 14 candidaţi s-au înscris pe cele trei posturi de asistent generalist  pentru Substaţia de ambulanţă Săveni şi alţi patru pentru un post de asistent pentru Staţia Botoşani.

Este pentru prima dată când organizăm concurs şi avem atât de mulţi candidaţi. Şi pentru posturile de şofer sunt mulţi, iar înscrierea se încheie astăzi (nr. miercuri)”, a declarat medicul Liliana Mateciuc, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Pentru postul de asistent medical generalist la Staţia Botoşani au fost admişi, la selecţia dosarelor, Roxana Mihaela Hoidrag, Cornelia Livinschi, Sinziana Haisan, Adina Magdalena Radis.

Pentru cele trei posturi de asistent medical generalist de la Substaţia Săveni au fost admişi, în urma selecţie dosarelor, Adrian Timuc, Simona Gosu, Larisa Pintilei, Luiza Loghin, Irinel Tudorel Cobuz, Dorica Manole, Marioara Aionesa, Liliana Mironescu, Daniela Corolea, Alina Axinie, Mirela Bandalac, Paul Daniel Vacareanu, Marius Daniel Fortoes, Maria Macuc.
Concursul pentru posturile de asistent are loc pe 18 octombrie.

De asemenea, pe cele două posturi de şofer pe ambulanţă, miercuri la amiază erau înscrişi 15 candidaţi. Un post este pe Substaţia din Truşeşti, iar un altul pentru Staţia Botoşani. Concursul are loc pe 22 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *