Geanina Pintilii ar putea reveni la şefia Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri

Fostul director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Geanina Pintilii, ar putea reveni la şefia instituţiei. Instanţa a stabilit că documentul medical prin care şi-a demonstrat incapacitatea temporară de muncă în momentul destituirii sale din funcţia de director al DJDP, în 2009, este veridic. Fostul director a cerut, de asemenea, în instanţă anularea hotărârii prin care a fost destituită.

„Instanţa a stabilit că certificatul medical este valabil. Hotărârea este definitivă şi este clar că judecată a fost suspendată, pentru că era pe rol cauza cu certificatul medical, contestat de noi că este ilegal obţinut. Atâta timp cât ea a câştigat definitiv şi irevocabil legalitatea certificatului, conform legii, Consiliul Judeţean a demis-o prin abuz. Este clar că va fi repusă din nou pe funcţie şi i se va da toate salariile de când a fost demisă. Procesul este la Sibiu. Am discutat cu directorul de la juridic şi 90% sunt şanse să câştige ea. Atâta timp cât certificatul este legal, este clar că va câştiga şi repunerea pe funcţie. Dânsa a cerut plata salariilor din 2009, despăgubiri de 400 milioane lei şi repunerea  pe funcţie„, a declarat Florin Ţurcanu.

Florin Ţurcanu spune că în cazul în care va primi decizia de la instanţă privind reîncadrarea Geaninei Pintilii, va purta o discuţie cu aceasta pentru a-i oferi un post de şef de serviciu investiţii în cadrul Consiliului Judeţean.

Geanina Pintilii a fost destituită din funcţie vremea când la şefia CJ se afla Mihai Ţâbuleac şi în momentul în care se afla în concediu de boală.

2 thoughts on “Geanina Pintilii ar putea reveni la şefia Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri

  1. Bun. Geanina a cistigat in instanta pentru ca fostul presedinte Tibuleac a ignorat legislatia in domeniu.Dar ce au facut juristii consiliului?
    Personal, in calitate de platitoare de impozite si taxe, ma opun categoric ca bugetul consiliului judetean sa suporte daunele cerute de Pintilii in instanta.
    In perioada 2009-2012 directia a avut un director care a primit un salariu frumusel.
    Ca urmare, ii cer domnului Turcanu sa faca toate demersurile necesare pentru ca intreaga dauna sa-i fie platita d-rei Pintilii de catre fostul presedinte Tibuleac
    Tibuleac trebuie sa raspunda pentru deciziile luate; el a fost cel care a propus destituirea pentru ca trebuia neaparat sa-l propteasca in calitate de director pe Caciuc.In plus, vad ca Procuratura verifica porcarioarele facute de Caciuc.
    Este inadmisibil ca tot bugetul public sa suporte prostiile facute de presedinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *