Conţac a început să strângă semnături pentru a candida la Senat

constantin contac la Tele MFostul lider PSD şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Conţac, a început strângerea de semnături în vederea depunerii dosarului de candidatură pentru funcţia de senator în Colegiul 3 Botoşani. El a declarat, luni seară, într-o emisiune la postul de televiziune Tele M, că are în vedere strângerea a circa 6.000 de semnături, care să îi permită să candideze ca independent, cu toate că, în mod normal, ar avea nevoie de doar 4.800 de semnături. Conţac susţine că deja a adunat 3.000 de semnături, iar 100 de oameni lucrează pentru a aduna alte 3.000.

Dacă eu am curaj şi mai am şi un pic de sânge în vene, de ce să nu candidez. Dacă lumea o să mă creadă şi o să voteze, o să îndrept unele lucri?”, a spus Conţac.

El susţine că a fost contactat de mai multe formaţiuni politice pentru a candida din partea acestora, însă a refuzat orice propunere. De asemenea, el susţine că anumiţi politicieni i-au cerut să nu candideze.

Până acum, pe Colegiul 3 Botoşani şi-au mai anunţat candidatura Radu Viorel Grigoraş (USL) şi Dan Humelnicu (PDL)

Până acum

2 thoughts on “Conţac a început să strângă semnături pentru a candida la Senat

  1. succes domnule Contac, ca independent veti vota cum va cerem noi, cum va dicteaza constiinta, nu cum va dicteaza partidul, avem speranta ca prin prisma experientei dvs., a tariei de caracter ce o aveti, ca veti fi un puternic reprezentant al nostru, va veti bate ptr. Botosani, spre deosebire de adormitii care au cascat in parlament cate 3/4 mandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *