Parteneri la „Românii au talent”, adversari la „Dansez pentru tine”

Adriana Lupu şi George Boghian dansează împreună de peste un an, dar vor fi adversari în sezonul 13 al emisiunii concurs „Dansez pentru tine”, informeaza Libertatea.
Cei doi au dansat împreună anul trecut, impresionând juriul de la „Românii au talent”. Acum, Adriana şi George îşi încearcă separat norocul. Boghian va face pereche cu actriţa Monica Davidescu, în timp ce Adriana va dansa în companie gimnastului Marian Drăgulescu.

Marian Dragulescu danseaza in aceasta toamna la ProTv pentru a sparge ghinionul din viata Adrianei Lupu, din Iasi. Dupa ce au facut nenumarate sacrificii pentru a-si renova casa, toata agoniseala lor s-a dus pe apa sambetei, atunci cand inundatiile au lovit fara mila. Tragedia familiei nu s-a oprit insa aici. Pentru a noua oara, capul familiei s-a vazut fara loc de munca, iar mama s-a imbolnavit in urma socului suferit dupa aceasta catastrofa. Adriana, Marian si coregrafa Doina Botis vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei sa aiba un trai mai bun.

Monica Davidescu intra in ringul visurilor alaturi de George Boghian si coregraful Cocuta (Andra Gheorghe). Nascut intr-o familie cu sapte copii din Dorohoi, avand un tata violent si bolnav, George, ca cei mai multi dintre fratii lui, a ajuns in plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori si-a si pierdut viata. Dupa ce a trait clipe de cosmar cat timp a fost institutionalizat, George a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea ca isi poate indeplini cel mai mare vis al sau: acela de a-si recapata familia si de a avea un acoperis deasupra capului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *