Trei case distruse de foc

batrana arsa in incendiu- pompieriZiua de 13 octombrie s-a dovedit a fi cu ghinion pentru trei familii din Mileanca, Vorona şi Vlădeni, care şi-au văzut averile ameninţate de flăcări. În urma incendiilor, generate cel mai probabil de neglijenţa proprietarilor (jar căzut din sobă, lumânare uitată aprinsă lângă materiale combustibile şi utilizarea unui cablu electric defect), s-au înregistrat pagube materiale în valoare de 17.000 lei.

Pompierii au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de 140.000 lei. Cele mai mari pagube s-au înregistrat în urma incendiului izbucnit în gospodăria unui cetăţean din Brehuieşti, comuna Vlădeni, puţin după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Izbucnit la acoperişul unui grajd, cel mai probabil ca urmare a utilizării unui cablu electric defect, incendiul s-a extins şi la acoperişul unei magazii. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit, timp de o jumătate de oră, zece servanţi-pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 80.000 lei. Flăcările au distrus circa 50 m.p. din acoperişul grajdului şi 15 m.p. din acoperişul magaziei, pagubele fiind estimate la aproximativ 15.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *