Tinerii din PNL au reînfiinţat Clubul Elevilor Liberali

Clubul Elevilor Liberali BotosaniElevi din toate liceele din municipiul Botosani s-au adunat, sambata, la sediul PNL in vederea formarii unui birou interimar care sa-i reprezinte in Clubul Elevilor Liberali. Aceasta organizaţie se adreseaza elevilor şi reprezinta primul pas pe care aceştia au ocazia sa îl faca spre Partidul Naţional Liberal şi spre politica în general.

Clubul Elevilor Liberali Botosani s-a infiintat prima oara in aprilie 2006, pe cand la conducerea TNL era Paul Secrieru. TNL Botosani a fost printre primele zece filiale din tara care a constituit o astfel de organizatie. Iniţiativa reinfiinţarii acestei structuri a aparţinut vicepresedintei TNL Botosani, Anca Paslaru si a fost posibila cu sprijinul presedintelui interimar TNL, Sorin Cornila si a vicepresedintelui TNL, Radu Grigoras.

Biroul Interimar Municipal al CEL Botosani are urmatoarea componenta:

Turcu George – presedinte
Damache Radu – vicepresedinte
Loluta Alin – vicepresedinte
Turcanu Florina – vicepresedinte
Ananiesei Andreea – vicepresedinte
Balauca Flavius – vicepresedinte
Petraru Camelia – membru – secretar
Corjautanu Catalin – membru
Miler Carla – membru
Raileanu Bianca – membru
Scalco Delia- membru
Iorga Sebastian – membru
Maxim Andreea – membru
Bejenaru Stefan – supliant
Balan Demetra – supleant
Anton Alexandru – supleant
Tudose Vlad – supleant
Tirmac Ciprian – supleant

George Turcu, presedintele CEL Botosani: “Este un proiect de viitor si merita incurajat si sprijinit. Sunt foarte onorat pentru increderea acordata de a conduce CEL Botosani. Doresc sa duc aceasta organizatie la un nivel ridicat si vom reusi acest lucru doar in echipa prin profesionalism, ambitie si devotament”.

Printre invitati au fost Catalina Lupascu, inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean, viceprimarul Viorel Iliuta si vicepresedintele PNL Viorel Grigoras.

Scopul Clubului Elevilor Liberali este promovarea ideilor liberale in randul elevilor, derularea de acțiuni educative și sportive, dezvoltarea spiritului de echipa, ajutor în orientarea profesionala, formarea de noi prieteni și de ce nu distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *