PSD-iştii şi-au desemnat candidaţii la parlamentare. Vezi cine sunt!

candidati parlamentare psd 1Comitetul executiv al organizaţiei judeţene a PSD a stabilit, sâmbătă, numele candidaţilor care vor intra în cursa electorală din 9 decembrie. În urma votului, din cei opt social-democraţi înscrişi pe buletinele de vot au fost desemnaţi cei patru candidaţi. Este vorba de Andrei Dolineaschi, care va candida pentru Colegiul de deputaţi Dorohoi, Mihai Baltă, care va candida pe Colegiu 5 de deputaţi Botoşani, Tamara Ciofu pe Colegiul 6 de deputaţi Botoşani şi Doina Federovici pe Colegiul senat Dorohoi- Flămânzi.

Votul a fost exprimat de 60 de membri, însă cinci buletine au fost nule. Andrei Dolineaschi a obţinut 51 de voturi, Doina Federovici 44, Mihai Baltă 37 voturi, iar Tamara Ciofu 36 de voturi.

Sub linie s-au aflat Costica Macaleţi cu 33 voturi, Răzvan Rotaru cu 11 voturi, Marius Budăi cu 7 voturi şi Doina Dreţcanu cu un vot.

9 thoughts on “PSD-iştii şi-au desemnat candidaţii la parlamentare. Vezi cine sunt!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai tot garda veche? Unde este schimbarea clasei politice? Cu Ciofu si Federovici nu veti lua 50 % niciodata! Pai Balta a mai fost deputat. Ce vrea acum, inca un mandat? Nu a facut nimic nici in celalalt! La ghena politicii cu ei!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da de ce nu e bun Balta mai ‘specialistilor”? Pt ca nu e absolvent de spiru, pt ca are cei 7 ani de acasa, pt ca e educat si are bun simt, pt ca e un profesionist? Inteleg, nu se incadreaza in tiparul omului de succes din aceste vremuri: analfabet cu diploma de la spiru care are impresia ca e cel mai destept dintre pamanteni, un tupeu iesit din comun etc, dar de fapt nu e decat un fel de Dorel din reclama!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    niste nulitati. federovici un mare zero barat, ciofu si cu balta si-auy cam trait traiul e timpul sa stea acasa iar dolineaschi n-a facut si nu va face ceva bun. au avut posibilitatea sa ne demonstreze dar se pare ca nu vor decat bogatii si averi ca din munca cinstita n-au sanse. vorba aia daca nu esti bun la nimic apuca-te de politica.

  4. Penibili! Nu va asteptati sa va votam, ca nu o vom face!!! Atata timp cat scoateti oameni ca astia in fata, nu veti reusi sa castigati nimic!

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Fruntea sus dna. Federovici! Succes si sustinere din partea noastra, a celor oameni de rand pt care ati fost un om cald si devotat! ! ! Rezistati terfelelilor, caci abia au inceput 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *