Mihai Baltă, candidat sigur la parlamentare

Mihai Balta si Ovidiu Portariuc
Mihai Balta si Ovidiu Portariuc

Comitetul executiv al organizaţiei municipale a PSD s-a reunit, sâmbătă după amiază, pentru a discuta propunerile de candidatură pe cele două colegii din Botoşani. În urma votului exprimat, Mihai Baltă a obţinut 17 voturi, iar Tamara Ciofu şi Costică Macaleţi au primit câte zece voturi fiecare.

Comitetul executiv al organizaţiei judeţene a PSD urmează să definitiveze lista tuturor candidaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie şi să ia o decizie finală asupra candidaţilor Costică Macaleţi şi Tamara Ciofu.

4 thoughts on “Mihai Baltă, candidat sigur la parlamentare

  1. |Domnule Balta , aveti o varsta , stati linistit acasa cu nepotii si ajutatii pe cei tineri, caci la 70 de ani ce mai doriti bani sau sanatate,,,

  2. comentatorului precedent i-as sugera sa petreaca mai putin timp pe internet, eventual citind o carte, poate invata astfel si putina gramatica…

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E o persoana de o calitate deosebita! Partidul are mare nevoie de experienta si inteligenta lui! Faceti foarte bine ca va implicati din nou! Bravo celor ce au reusit sa-l convinga sa revina pe scena ploitica! Sunt convins ca veti castiga detasat colegiul! Mult succes!

  4. SFATURILE PEDELISTE LE VEDEM DOMNULE BALTA ! SUNTETI UN OM VERTICAL ! SUCCES FACETI CEVA PENTRU POPOR ! MCAR NU LUATI DIN BANII PENSII SI ASA MICI CA TICALOSII VIDENI,BOURENI, FLUTURI, BOC , NU PROMOVATI EBE AGRAMATE , FACETI BINE POPORULUI CA DE ASTA VA TRIMITEM ACOLO CAT PUTETI , PEDELISTII DE BOTOSANI SAU ASCINS SUB DIFERITE CULORI DE LA ALEGERILE ERA VERZI ,ALBI DAR POPORUL NU MAI POATE FI PROSTIT! ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU! AM INCREDERE IN VOI ! REPREZENTATI POPORUL , PE EI II REPREZENTATI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *