Victor Ponta şi Crin Antonescu, invitaţi la Târgul Agro-Zoo. Vezi detalii!

Expo Zoo Popauti- Victor Ponta si Crin Antonescu pe scenaConsiliul Judeţean, alături de Primăria Comunei Răchiţi, Staţiunea de cercetare Popăuţi si
asociaţiile profesionale de profil din judeţul Botosani organizează cea de-a III-a ediţie a Târgului Agro-Zoo Botosani, ce va avea loc în data de 20-21 octombrie 2012, în incinta Staţiunii Popăuţi. În cadrul evenimentului vor avea loc expoziţii de utilaje agricole si prezentări de animale cu care se mândresc gospodarii zonei, oaspeţii fiind asteptaţi la standurile cu produse agricole, produse tradiţionale, preparate din carne, specialităţi tradiţionale si preparate la grătar, brânzeturi, miere de albine, ţuică si fructe, direct din gospodării si unităţile de procesare din această zonă a Moldovei, produse în judeţul Botosani.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc sâmbătă 20 octombrie, ora 11:30, atmosfera de
sărbătoare fiind întreţinută de ansambluri de dansuri populare si fanfare din zona Moldovei precum si de artisti de muzică populară consacraţi.
Această a treia ediţie a târgului, va găzdui în prima zi si o conferinţă adresată fermierilor
botosăneni, cu tema „Perspectivele agriculturii si zootehniei românesti” în cadrul căreia vor prezenta alocuţiuni si puncte de vedere invitaţi speciali din forurile instituţionale superioare.
În cadrul forumului vor fi discutate mai multe teme de interes, printre care : oportunităţi de investiţii în mediul rural, noutăţi privind modalităţile de accesare a fondurilor europene pe diferite măsuri: axe, măsuri, beneficiari, forme de sprijin în agricultură pentru 2012 si 2013, organizarea exploataţiilor agricole si a diferitelor forme asociative, promovarea mestesugurilor tradiţionale, integrarea tinerilor în spaţiul rural.

Potrivit preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, la acest eveniment au fost invitaţi să participe prim-ministrul Victor Ponta, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, preşedinţii ai raioanelor din Republica Moldova, preşedinţii consiliilor judeţene din Moldova, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ din zona Moldovei, precum şi alte oficialităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *