Cristian Roman despre USL: Fiecare partid din această compoziţie nefirească şi anormală are cel puţin două bombe cu ceas ca şi candidaţi

Cristian Roman, presedinte Partidul Forta Civica
Cristian Roman, presedinte Partidul Forta Civica

Partidul Forţa Civică va avea două colegii parlamentare în judeţul Botoşani, însă nu se ştie deocamdată care sunt acelea. Cristian Roman, preşedintele PFC Botoşani, a declarat că se poartă încă negocieri pe acestă temă la Bucureşti, între reprezentanţii Alianţei pentru România. 

În cel mai scurt timp ne vom definitiva şi noi opţiunile, pentru că ne dorim să ieşim cu soluţii bune şi candidaţi, pentru că la noi nu are nimeni locuri rezervate sau arvonite. Noi, spre deosebire de USL, nici nu ne plătim datorii, nici nu ne vindem colegiile făcând fel de fel de nominalizări, nu statisfacem comenzi primite de la centru„, a spus Roman.

Preşedintele Partidului Forţa Civică Botoşani a lansat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, un nou atac verbal la adresa candidaţilor USL la parlamentare. Cristian Roman a spus că există nemulţumiri în cadrul celor două organizaţii vizavi de unii dintre candidaţii desemnaţi, deşi nu apare în mod public acest lucru.

Afirm cu toată răspunderea că cel puţin fiecare partid din această compoziţie nefirească şi anormală are cel puţin două bombe cu ceas ca şi candidaţi la alegerile parlamentare. Şi este şi normal ca organizaţiile să fie nemulţumite, atâta timp cât ţi se bagă pe gât oameni care fug de alegătorii lor din ţară, care cred că îşi pot lua colegiu oriunde, oameni care sunt condamnaţi penal şi oameni care aleargă pentru a-şi urmări anumite interese de la un partid la altul„, a precizat Cristian Roman.

One thought on “Cristian Roman despre USL: Fiecare partid din această compoziţie nefirească şi anormală are cel puţin două bombe cu ceas ca şi candidaţi

  1. TRAIASCA PEDELEU NE LUATI IAR PENSIILE ? INDEMNIZATIILE PERSOANELOR CU DIZABILITATI?? POPORUL VA IUBESTE PENTRU CE ATI FACUT! CAMELEONI …..VRETI SA NE MAI PACALITI ODATA???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *