Cristian Roman: Deja au început ameninţări la adresa persoanelor care s-au înscris în Partidul Forţa Civică

Presedintele Partidului Forta Civica Botosani, Cristian Roman
Presedintele Partidului Forta Civica Botosani, Cristian Roman

Mai multe persoane care s-au înscris în Partidul Forţa Civică au primit ameninţări din partea unor reprezentanţi ai USL cu privire la alegerea făcută. Declaraţia aparţine preşedintelui PFC Botoşani, Cristian Roman, care a criticat modul în care USL a început lupta electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.  

Aş vrea să sesizez în mod public fapte care au cel puţin un iz penal, poate de natură penală, pe care le comit cei care conduc vremelnic acest judeţ. Pentru că am anunţat deja numele unor persoane care s-au înscris în Partidul Forţa Civică, care nu au mai făcut niciodată politică sau care chiar ar putea fi dintre candidaţii noştri la agerile parlamentare, deja au început presiuni asupra lor, deja au început ameninţări şi sugestii să stea deoparte, că nu e bine pentru ei, pentru familiile lor, pentru afacerile lor. Şi nu este singura zonă din care se primesc aceste semnale„, a spus Roman.

One thought on “Cristian Roman: Deja au început ameninţări la adresa persoanelor care s-au înscris în Partidul Forţa Civică

  1. Domnule Roman, ma faceti sa rad. Cine are nevoie de oamenii din Forta Civica
    Nu cred o iota din ce spuneti. Poate sa-i fi luat in ris pentru faptul ca s-au inscris in acest partid, dar in nici un caz nu cred ca ar fi fost amenintati. Dati public cel putin un singur caz de amenintare clara ( stiti ce inseamna amenintare)si dupa aceea va cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *