Florin Ţurcanu vrea să cadă la pace cu Ovidiu Portariuc

Florin Turcanu, presedinte CJ
Florin Turcanu, presedinte CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean Florin Ţurcanu vrea să aibă o mai bună colaborare cu primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc. Acesta a declarat că doreşte să se întâlnească săptămânal cu acesta, pentru a discuta problemele municipiului şi ale judeţului. Ţurcanu spune că nu doreşte să se mai războiască public cu colegul din USL, pe motiv că aceste disensiuni nu dau bine la imaginea PNL şi PSD.

Voi avea o discuţie clarificatoare cu domnul primar zilele următoare. Îi voi propune ca măcar o dată pe săptămână, împreună cu viceprimarii, cu vicepreşedinţii, să stăm şi să analizăm, să vedem oportunităţile, ce a apărut nou, ce strategii are. Nu are rost public să ajungem la divergenţe, pentru că facem parte din USL. Pe mine mă întreabă mulţi oameni, care ne-au votat că: <Domnule preşedinte, sunteţi mai în vârstă. Vă rog să-l chemaţi pe domnul primar, să aveţi o discuţie cu dumnealui, că nu face bine electoratului USL şi nu este bine să ieşiţi public nici unul, nici altul > Şi aici pe bună dreptate„, a spus Ţurcanu.

Acesta susţine că nu a fost certat cu Portariuc, însă comunicarea dintre ei a lipsit.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu vrea să cadă la pace cu Ovidiu Portariuc

  1. Sa inteleg din exprimarea dumneavoastra ca intelegeti relatia cu primarul ca pe una de subordonare? Pasiti pe un teres alunecos, coane !

  2. Mai tânăr,dar mai diplomat Portariuc!Ma bucur ca si domnul Turcanu a ajuns la concluzia ca sunt o echipa si ca numai împreuna vor reuși.Nu sunt relații de subordonare ci de colaborare pentru binele comunității.Sa auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *