Oameni de toate vârstele şi din toate judeţele ţării la concertul lui Bogdan Ota. Vezi foto

Concertul de joi seară a cunoscutului pianist şi compozitor Bogdan Ota a strâns în sala mare a Teatrului Mihai Eminescu, copii, tineri, oficialităţi, dar şi simpli iubitori ai muzicii de prin toate colţurile ţării.

Cu toţii au rămas impresionaţi de prestaţia artistului, iar la finalul concertului s-au îngrămădit pentru un autograf şi CD. Mulţumit de modul în care a decurs evenimentul, botoşăneanul Bogdan Ota susţine că nu regretă nicio secundă că a ales să îşi lanseze albumul în locul său natal.

În această clădire (n.r. Teatrul Mihai Eminescu) am început să visez la scenă şi la muzică.
În seara aceasta am avut scena pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Pentru mine a fost totalmente copleşitor din punctul de vedere al prezenţei în sală, din punctul de vedere a diplomei de cetăţean de onoare pe care am primit-o. Nu m-am aşteptat la aşa ceva. Mă vedeam orice în Botoşani mai puţin cetăţean de onoare şi pentru mine faptul că au venit atâţia oameni să mă susţină înseamnă că cu sguranţă m-am născut în locul potrivit şi aş vrea să-i încurajez pe toţi să viseze exact ca mine că se poate”, a declarat Bogdan Ota.

 De la eveniment nu au lipsit şefii judeţului, politicieni, medici, profesori, dar şi rude şi prieteni ai artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *