Senatorul Gheorghe Marcu a demisionat din PSD

gheorghe marcu la PSDDecizie importantă luată, vineri, de senatorul PSD Gheorghe Marcu. Acesta şi-a depus, vineri, demisia din calitatea de membru de partid. Actul intră în vigoare începand cu data de 1 noiembrie, cand inceteaza şi mandatul de senator. Marcu urmează să ocupe, după această dată, funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Naţionale de Valori Mobiliare.

Cred ca este o preluare de stafeta. In acelasi timp, doresc colegilor care vor prelua aceasta stafeta si o vor duce mai departe, sa ridice gradul de reprezentativitate al botosanenilor in institutiile cele mai importante ale Romaniei. Conducerea organizatiei judetene PSD Botosani nu a fost lucru usoar, da impreuna cu echipa cu care am lucrat am avut si momente bune„, a spus Marcu.

Marcu va depune, luni, la sediul central si demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD. Conducerea interimara a partidului va fi asigurata de Andrei Dolineaschi. Marcu a devenit membru PSD din anul 1990. El a ocupat in acesti ani functiile de vicepresedinte, prim-vicepresedinte si presedinte a organizatiei judetene a PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *