Niţură: Eu nu urmeaz nici pe Codreanu, nici pe Apetrei

Eugen Nitura
Eugen Nitura

Prim-vicepreşedintele PRM, Dumitru Niţură, a dezminţit, joi seară, zvonurile  privind plecarea sa din partid către PP-DD. El a declarat, pentru BotosaniNews, că nu îl va urma nici pe liderul PRM, Dumitru Codreanu, nici pe fostul candeidat la Primăria Botoşani, Valeriu Apetrei.

Declar ferm că nu mă interesează să trec la PP-DD, acest partid de oportunişti şi fripturişti. Cum este Diaconescu la Bucureşti, aşa este Cristescu la Botoşani„, a spus Niţura.

5 thoughts on “Niţură: Eu nu urmeaz nici pe Codreanu, nici pe Apetrei

  1. Il cunosti pe Cristescu ? S-a apucat unul nou de politica si deja e „oportunist sau fripturist” ….matale cum erai bre? Sa vedem ce face fata matale la Curtesti? De ce te pronunti fara sa stii ce vorbesti? A declarat PP-DD ca treceti la ei ? Parca….., NU! In articolul precedent am observat ca acest Cristescu nu a zis nimic despre asa ceva . Va faceti publicitate cu el si cu PP-DD ?

  2. Subliniez punctul de vedere al domnului Nitura si apreciez consecventa pe linie politica a domniei sale. Asta demonstreaza ca are stofa de comandant care prefera sa se scufunde impreuna cu echipajul sau fara a parasi nava aflata in deriva. Codreanu nu cunoaste notiunea de onoare si paraseste nava alegand sa mearga la neispravitul de Cristescu. Probabil l-o fi lovit dorul de fostul lui sef Ciustea, care inca nu s-a convins ca demagogul de Cristescu nu adauga nimic benefic imaginii sale de vechi politician. Lume multa, oameni putini!

  3. Catre „A toate stiitoarea”
    ” Neispravitul ” sau ” demagogul ” de Cristescu inca nu a promis nimic si sa nu se tina de cuvant asa cum a facut Nitura si cu tine in campaniile electorale . Usor arunci cuvintele …., si separe ca in curand si el si tu veti fi la Capatos langa VCTudor sa inchinati ode chilotilor unei „tute” asta insemnand ” consecventa pe linie politica” . PP-DD are dupa cum se stie si acel nationalism moderat si real nu fanatismul lui V C Tudor …., poate de asta unii PRM-isti se gandesc serios sa schimbe barca cu un vapor ! Se numeste progres ….sau maturitae politica !

    1. Mai coroi, din felul in care vorbesti despre Cristescu, trag concluzia ca ori esti unul din valetii lui, ori poate un coleg slugarnic ce vrea sa capteze atentia sefului de partid, desi, daca citim cu atentie comentariul tau pare ca si cum ai fi Cristescu in persoana; prea le stii pe toate, ai un discurs ce usor demonstreaza frustrarea si asta dovedeste ca in spatele acestui pseudonim esti chiar tu. Vorbesti despre sine, fara nici o tresarire. De unde stii ce a promis Cristescu domnule Cristescu? Esti jenant si pe cale de consecinta te percep a fi un tip mediocru si obscur. Nu te invidiez de loc.

  4. Draga doamna ,
    Cu toate ca nu am timpul necesar sa scriu comentarii ma sacrific pentru dv. si va raspumd . Nu am valeti ! Am colegi care numai slugarnici nu sunt! Nu sunt frustrat ! Nu imi e rusine de numele meu de aceea nu scriu sub pseudonim . Sper sa nu mai comentati la adresa mea daca nu ma cunoasteti ! Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *