Exclusiv! PRM-iştii trec în masă la PP-DD. Vezi ce au negociat!

Dumitru Codreanu, Eugen Nitura, Valeriu Apetrei PRMLiderii organizaţiei din Botoşani a Partidului România Mare (PRM) au dezertat. Aceştia au trecut în masă la Partidul Poporului- Dan Diaconescu. Printre cei care au părăsit PRM se află chiar şi preşedintele partidului, Dumitru Codreanu, şi fostul candidat la Primăria municipiului Botoşani, Valeriu Apetrei.

Surse din cadrul PP-DD susţin că PRM-iştii ajunşi la PP-DD urmează să obţină dreptul de a candida pentru funcţii de senator sau deputat. Se pare că PRM-ului i-a revenit trei poziţii de candidaţi: una pe Colegiul de deputaţi Darabani, una pe Colegiul de deputaţi Săveni, iar cea de-a treia pe Colegiul senatorial Dorohoi- Flămânzi.

Preşedintele PRM, Dumitru Codreanu, a lăsat să se înţeleagă că decizia finală privind trecerea întregii organizaţii judeţene de la PRM la PP-DD urmează să fie luată sâmbătă, în cadrul Comitetului Executiv.

La rândul său, liderul PP-DD, Marius Cristescu, recunoaşte că există discuţii, însă a refuzat să facă publice rezultatul acestora.

Sunt anumite lucruri din bucătăria partidului care nu se dau în presă decât când e gata aluatul”, a spus Cristescu.

11 thoughts on “Exclusiv! PRM-iştii trec în masă la PP-DD. Vezi ce au negociat!

  1. Bravo PP-DD !!!Asa separe ca va merge mai bine ! Cu cei noi de la conducere se poate negocia si are lumea alta incredere in ei !

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nitura Eugen Florin in calitatea mea de primvice presedinte al PARTIDULUI ROMANIA MARE filiala Botosani , anunt pe aceasta cale toti membrii PRM , sustinatori si simpatizanti , ca articolul cu privire la plecarea mea din randurile partidului sunt pure speculatii .
    Nu mi-am propus sa parasesc PRM -ul in favoarea altui partid indiferent de conjuctura politica , nu sunt adeptul traseismului politic si nici nu doresc a dezamagi membrii partidului . Cu stima ing. Nitura Eugen Florin .

  3. Ce rezulta din acest concubinaj dintre o fosila avida de putere si un handicapat psihic ce se crede mare lider? Cu certitudine nimic bun: fosila va avea de pierdut banii pe care-i pretinde nebunul pentru dotarea bucatariei unde tese intrigile si unde pregateste aluatul din care-si va pregati bucatele pentru mituirea electoratului flamand si nestiutor. Cealalta panarama pupa locurile umbrite ale fostului si actualului sef de partid, sperand ca mai pica poate ceva ce ar putea sa-i mai diminueze pierderea suferita la locale, unde a obtinut un nesperat 1% in lupta pentru Primarie. PRM-PPDD = azilul de noapte al celor scapati de la ospiciu. Esecul acestui demers este mult prea lesne de intuit de toti cei care-l cunosc pe asa zisul jurist inchipuit Cristescu. Deschideti ochii oameni buni!

  4. Daca stau si-mi aduc bine aminte ,parca mai ieri,mai exact iarna aceasta ,exact aceeasi peremisti sareau de mama focului la gatul domnului Ciustea pe care-l faceau tradator,traseist si nu-mi mai amintesc exact cum,acum insa lucrurile s-au schimbat ca sa vedeti caracterul oamenilor din politica si ca sa va elucidati mai bine ,am cautat in presa si v-am adus aproape declaratiile lor despre acest partid cand domnul Ciustea era in PP-DD si ei nu ajunsesera . Domnule Diaconescu asteptam sa iesiti pe ecranul tv si sa spuneti ce este partidul dumneavostra: adunatura de bolnavi mintal,divortati,aflati la a treia casatorie,partidul celor care sunt specialisti in a-si abandona copiii,partidul celor fara carte dar cu gura mare si pretentii si mai si ? Ca sa stie si poporul acesta ! Citam din presa locala : „În cursul zilei de ieri la Tudora cineva a oferit 20.000 de euro candidatului nostru la Consiliul Local de acolo, el este pe listele, dar este preşedintele organizaţiei noastre, fiind cunoscut de cineva care acum conduce sau este condus de alt partid, Partidul Poponar sau Partidul Popular, pardon, acela care minte poporul cu televizorul, dar eu am crezut prima dată că este Partidul Poponarilor”, a declarat Eugen Niţură ” prim vicepreşedinte PRM Botoşani , si : „În judeţul Botoşani s-a organizat o Filială Judeţeană a unui nou partid condus de Diaconescu, dvs. cunoaşteţi că acest partid are trecut pe siglă «am minţit poporul cu televizorul» şi probabil va merge pe aceeaşi chestie”. Luati de cititi domnule Diaconescu cine a intrat in partidul dumneavoastra al popularilor sau” poponarilor” cum proaspetii sositi in partid va catalogau cu ceva timp in urma in presa locala !

    1. Pentru „peremistul ”
      Atacul injust si nefundamentat la persoana denota neputinta ! Daca se face un test de inteligenta ce spui care din ei castiga? Din punct de vedere al imaginii si al calitatii de politicieni (noi) echipa facuta acum la PP-DD are credibilitate .

  5. Pentru „A toate stiitoarea”:
    1. Calomia se pedepseste .
    2. Absolventul unei facultati de drept se numeste jurist !
    3.Acuzatiile de mituire a electoratului nu se potrivesc PP-DD-ului .
    4.Sustinerea unor puncte de vedere ca cele enuntate mai sus te aseaza acolo unde iti e locul .
    5. Invidia te roade ….,iar slugarnicia fata de un anume ” personaj” e vadita .
    6. Impotentii intelectuali nu stiu decat sa arunce cu gunoi -halal politica si sustinatori.

  6. Pe mine ma bucura. Au ajuns astia iar impreuna cu Ciustea. Moare chelul de ciuda. Cand isi freca mai bine mainile ca o sa conduca vin fostii lui prieteni si ii iau din nou papa de la gura. Ciustea s-a inconjurat de cei mai slabi oameni intodeauna. Si probabil ca Bozi si Costic sunt urmatorii magicieni ai PP-DD. Doar asa putea sa conduca. Si pe cine. La alegerile generale trecute cand se dorea deputat a scos vreo 400 de voturi ( dupa 8 ani de vicepresedinte de consiliul Judetean ) Meserias omul, cu mare lipici ….
    Codreanu si Apetrei …alt meseriasi, da macar il calmeaza pe Ciustea.

  7. Poate PP-DD nu il pune pe Ciustea candidat ! Sa vezi atunci razbunarea lui fata de cei de acolo . Atacuri la persoana si altele vor curge garla din partea chelbosuli de Ciustea …, atat a stiut tot timpul ! I-a trecut pielea prin par de desteptr ce e ….

  8. Poate PP-DD nu il pune pe Ciustea candidat ! Sa vezi atunci razbunarea lui fata de cei de acolo . Atacuri la persoana si altele vor curge garla din partea chelbosului de Ciustea …, atat a stiut tot timpul ! I-a trecut pielea prin par de desteptr ce e ….

  9. Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean, Dorin Ciustea, care este si presedinte PNG, a candidat in Colegiul 3 pentru Camera Deputatilor insa nu a adunat decit 464 voturi, adica 1,66%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *