Şofer arestat după ce, miercuri noapte, a provocat un accident şi a fugit de la locul faptei

masina politie rutieraUn bărbat de 39 de ani, din Dorohoi, a provocat, miercuri noapte, un accident după care a fugit. Dorin R.  conducea un autoturism pe bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi,  iar pe fondul vitezei excesive in timpul unei manevre de întoarcere, a pierdut controlul volanului, imprejurare in care autoturismul a impactat gardul metalic care desparte cele două sensuri de mers.

    Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, fiind urmărit și imobilizat de o patrulă de  jandarmi. Bărbatul a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat, iar în momentul îmbarcării în autospeciala aparținând Poliției municipiului Dorohoi, acesta a lovit lampa dreaptă spate, distrugând-o.

  Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Fata de acesta s-a dispus masura reţinerii in vederea arestarii preventive, fiind cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident  de circulaţie fără încuviinţarea poliţiei, ca urmare a unei infracţiuni, refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor bilogice si distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *