Finanţele Publice execută silit pe FC Botoşani

Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter
Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter

FC Botoşani are probleme în efectuarea plăţilor către furnizori, după ce conturile au fost blocate din cauza datoriilor la Fisc. Administraţia Finanţelor Publice a început executarea silită a Asociaţiei FC Botoşani, din cauza unei datorii de aproape 100.000 de euro.
Oficialii echipei aşteaptă ca oficialii formatiei de la Vaslui să îşi achite datoria de 170.000 de euro pentru transferul lui Paul Papp la Chievo şi atunci vor putea să îşi plătească obligaţiile fiscale.

 „Noi avem nişte datorii la bugetul statului, dar sperăm ca prin încasarea banilor de la Vaslui să achităm toate restanţele şi sperăm să intrăm în normal”, a declarat preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

De altfel, Finanţele din Botoşani au dispus şi executarea SC Vaslui, printr-un mijloc permis de Codul de procedură. Poprirea asupra terţilor permite Finanţelor să ceară direct bani de la Vaslui, în baza contractului dintre FC Botoşani şi formaţia vasluiană privind transferul lui Papp. Clubul vasluian a fost deja notificat, iar în cel mai scurt timp trebuie să comunice modalitatea de plată a unei sume de 499.000 de lei în contul bugetului de stat. Suma reprezintă nivelul datoriilor FC Botoşani către stat, nu suma datorată de vasluieni clubului din Botoşani.

FC Botoşani mai are de încasat încă 560 000 de lei de la bugetul local.

One thought on “Finanţele Publice execută silit pe FC Botoşani

  1. Daca finatatorii cu „Porche”nu sunt capabili sa achite datorii de 1oo.ooo de eurostatului inseamna ca echipa este sustinuta doar de primarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *