Oficialii PSD: Sigur, Buhăianu nu se va regăsi printre candidaţii la parlamentare

Deputatul Cătălin Obuf Buhăianu, care a trecut recent de la PDL la PSD, nu se va regăsi pe listele de candidaţi propuse de social-democraţi, au declarat, pentru BotosaniNews, lideri la vârf din PSD. Potrivit acestora, Buhăianu nu va candida nici pe colegiile de deputaţi din municipiul Botoşani, nici pe cel de senator Dorohoi- Flămânzi.

Candidatura lui Buhăianu este exclusă pe motiv că înscrierea sa în cursa electorală ar crea nemulţumiri puternice în rândul membrilor organizaţiei PSD Botoşani.

Candidaţii PSD vor fi stabiliţi sâmbătă după amiază, în urma Comitetului Executiv organizaţiei judeţene a PSD.

3 thoughts on “Oficialii PSD: Sigur, Buhăianu nu se va regăsi printre candidaţii la parlamentare

  1. Ce va mai place sa o intoarceti, cand candideaza, cand nu. Haideti fratilor ca stiti ft bine ca va candida si va iesi invingator, asa ca nu va mai pupati intre voi fundurile alea basinoase!

  2. Hihihi, eu zic sa tragem la sorti, sa facem poltica cum vreti voi. Alabala portocala. Hai sa infiintam circul a la Portariuc si sa fim mascarici. Spuneti doamne ajuta, scuipati in san, o cruce mare si lasati-l in pace pe dl Buhaianu, ca este singurul om care merita sa mai iasa un mandat.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Trebuie sa fii cel putin batut in cap sa-ti imaginezi ca Buhaianu poate obtine inca un mandat in Botosani! NU castiga nici daca candideaza singur! Ceea ce e clar , e faptul ca NU va candida in Botosani pe lista USL!
    Poate daca e asa valoros cum spuneti voi, sugerati-i sa candideze independent! Nu inteleg nici de ce l-ati bagat in sondajul asta de pe prima pagina! Sa-l voteze toti portocalii care-s bucurosi ca au scapat de el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *