Candidatura lui Verginel Gireadă, criticată de presa centrală

Verginel GireadaCandidatura fostului primar de Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, la un fotoliu de deputat stârneşte reacţii în presa centrală. Gireadă este criticat de România Liberă, care, într-un articol publicat marţi, scrie că are „cea bizară candidatură”.

Sub subtitlul „Candidaţi penali”, România liberă scrie că „au apărut şi primii candidaţi penali”.

”Cea mai bizară candidatură anunţată până acum este aceea a lui Verginel Gireadă, fostul primar al comunei botoşănene Mihai Eminescu, care candidează din partea PNL pentru un mandat de deputat într-un colegiu din comuna Flămânzi. Domnul Gireadă a fost condamnat în luna aprilie a acestui an la doi ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Dacă Adrian Năstase nu va candida, neavând dreptul, nu ştim încă ce se va întâmpla cu Cătălin Voicu, despre care Ponta a refuzat să vorbească”, scrie ziarul citat..

3 thoughts on “Candidatura lui Verginel Gireadă, criticată de presa centrală

  1. Domnul Gireada este un om ce a facut multe pentru comuna sa…..orice om mai si greseste in viata……daca nu gresim nu suntem oameni…uitati-va la tot ce a realizat laeminescu si dupa aia vorbiti …..

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cataline, acest „domn ” Gireada nu a facut nimic pentru comuna, banii nu au venit din buzunarul sau, nu si-a facut decat datoria, daca pot sa ma exprim asa. Dar de la Verginel la Tanana, adica Aneta, actuala primarita, nu este mult. Voi, adica alegatorii din comuna nu sunteti decat niste oameni redusi, fara capatai, care ati votat fara sa ganditi. Nu ca ati fost mintiti sau manipulati, voi sunteti oameni fara ratiune, faceti parte din cea mai apropiata comuna de Botosani, logic ar trebui sa fiti mai inteligenti, dar……..fara cuvinte. Romania abia asteapta sa devina Verginel deputat, cu toate ca are o condamnare. Treziti-va, Iliescu a castigat alegerile cu voi pentru ca spunea ca ati trait i intuneric si inca veti mai trai, deci puteti fi manipulati, uitati-va si in alte zone ale tarii unde romanii adevarati isi aleg edilii dupa anumite criterii, la lumina. Verginele, nu-i mai crede prosti pe oamenii din comuna ta, incearca sa realizezi ca Eminescu te va pedepsi odata si odata, intelege ca de escroci ca tine e plina Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *