Comisari disponibilizaţi, reangajaţi la Garda Financiară Botoşani

garda financiara BotosaniPatru dintre comisarii Gărzii Financiare Botoşani, disponibilizaţi anul trecut, au revenit la vechile locuri de muncă, urmare a unor decizii date de instanţă. Pentru doi dintre aceştia, respectiv pentru Daniel Moruzi şi Petrică Costin, deciziile de reîncadrare la Garda Financiară Botoşani sunt cu data de 8 octombrie. De asemenea, comisarii Laur Nechita şi Nelu Nechita au fost transferaţi, tot de pe 8 octombrie, la Garda Financiară Botoşani, după ce iniţial aceştia au fost trimişi să lucreze la peste  300 de kilometri distanţă de casă.

Laur Nechita a fost angajat pe un post de comisar superior la Garda Financiară Satu Mare, iar comisarul Nelu Nechita a fost trimis de la Botoşani la Călăraşi.

Începând cu data de 8 octombrie 2012, Costin Petrică se reintegrează provizoriu la Garda Financiară-Secţia Botoşani, în funcţia publică teritorială de execuţie vacantă grad profesional superior. În aceeaşi situaţie se află şi Dan Moruzi. Pentru Nechita Laur şi Nechita Nelu am primit decizii de transfer, de la Garda Financiară-Comisariatul General,  începând cu data de 8 octombrie la Botoşani„, a spus Cristi Calimandriuc, comisar şef Garda Financiară Botoşani.

Deciziile privind reîncadrarea acestora în muncă nu sunt definitive. Cei patru au deschis acţiune în instanţă anul trecut după ce au fost declaraţi respinşi la o evaluare a comisarilor Gărzii Financiare şi au fost concediaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *