Ultima tranşă de disponibilizări la Nova Apaserv, în noiembrie

Alţi 30 de salariaţi de la Nova Apaserv vor fi concediaţi în luna noiembrie. Va fi ultima etapă de disponibilizări după ce luna aceasta au fost trimişi în şomaj 30 de angajaţi, iar în august tot atâţia.

Concedierile fac parte dintr-un program de redresare a societăţii, din cei 535 de angajaţi  operatorul de apă urmând să rămână cu 415.

După ce s-a făcut organigrama, unul din criterii a fost acela de a se asigura funcţionarea normală a sistemului, însă cei de la conducere au avut şi discuţii de comun acord cu sindicatul. Au plecat cei cu abateri disciplinare, aflaţi în prag de pensionare, deşi nu mă feresc să spun că şi azi (nr. marţi) a venit cineva la mine şi mi-a spus că are o vechime de 20 de ani, este mai tânără, însă a fost menţinut pe post unul care mai are puţin până la pensie. Sunt tot felul de discuţii. În total, vor pleca în jur de 100 de oameni şi nu au cum să plece cu fruntea sus„, a spus Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Cheltuielile cu salariile la Nova Apaserv s-au ridicat la 14 miliarde lei vechi lunar, iar acum vor trebui reduse la jumătate.

2 thoughts on “Ultima tranşă de disponibilizări la Nova Apaserv, în noiembrie

  1. Ultimii veniţi,piloşii, ar trebui să plece primii,iar posturile lor să fie ocupate de cei cu multă experienţă,care mai au puţin până la pensie!un veteran pote să o facă şi pe cititorul de contoare,că a muncit destul la canale şi conducte deversate…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    rusine domnule Sorescu ,te-as intreba daca dumitale cand ai lucrat la Finante , ai luat salar 80%?Naiba o sa va mai voteze un urma macelului pe care il facetu, taiati din salariile oamenilor si incadrati DIRECTORI , VAI CE ECONOMIE……………………….De unde naiba sa vinzi apa , daca DUMNEZEU NU NEAJUTA, DE RAI CE SUNTEM………………Ce am votat asta avem, voi va faceti salarii si premii, iar laprosti le luati si din salariu,chiar nu va e rusine, si apoi nu e o noutate ca se ia 80% din salariu, ca oar nu e prima luna, vai ce noutati ne mai spuneti, netrebnicilor si nesatuilor ce sunteti, asata e bucuria dinaintea sarbatorilor,la naiba sa va ieie……………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *