Primăria pune la pământ copacii periculoşi din municipiul Botoşani

Angajaţii Primăriei Botoşani au început o nouă campanie de tăiere şi curăţire a copacilor uscaţi din municipiul Botoşani.

Acţiunea are loc, în special, în zona Bulevardului Mihai Eminescu, unde, din cauza vechimii arborilor, în cazul unei furtuni, aceştia s-ar putea rupe şi ar pune în pericol viaţa oamenilor.

Campania de tăiere a copacilor va continua până la sfârşitul lunii noiembrie, iar în locul arborilor puşi la pământ, Primăria va planta puieţi în primăvara lui 2013.

Directorul Directiei de Servicii Publice
Directorul Directiei de Servicii Publice

 “Am contractat serviciile unei firme care ne ajută cu nacela şi ridicăm muncitorii şi taie arborii pe segmente, fără să mai fie nevoie să îi doborâm şi să agaţe în cădere cabluri, maşini, obiecte de mobilier urban.
Practic avem cel puţin o lună jumătate de lucru pe acest sector de drum.
Va fi un inconvenient pentru cei care participă la trafic, ne cerem scuze, dar până la urmă este o chestie de siguranţă a oamenilor pentru că venind sezonul rece, oricând se pot rupe, la vânt şi zăpadă, şi cu certitudine aveau să cadă şi să producă daune maşinilor în mod special “, a declarat directorul Direcţiei de Servicii Publice, Eugen Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *