Zgonea plăteşte din buzunarul său elicopterul cu care a ajuns, sâmbătă, la Botoşani

zgonea cu elicopterul2Scandalul iscat în urma deplasării preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu elicopterul la Botoşani a continuat şi marţi. Zgonea şi-a cerut scuze public pentru gestul de a folosi elicopterul SRI pentru a ajunge la Zilele Dorohoiului şi a anunţat că va acoperi costurile deplasării din propriul buzunar.

‘A fost un exces de zel, am înţeles preocuparea presei şi regret că am folosit acest mijloc de transport un pic costisitor pentru a fi în rândul cetăţenilor. Nu o să mă mai vedeţi urcându-mă într-un mijloc de transport atât de costisitor. De acum înainte o să le folosesc pe cele uzuale. Mă refer la tren, la cursele Tarom şi la mersul cu maşina”, a spus şeful deputaţilor.

Valeriu Zgonea, venit sâmbătă în judeţ pentru a participa la Zilele Municipiului Dorohoi folosind un elicopter aparţinând Serviciului Român de Informaţii.

Am avut mai multe evenimente şi m-am consultat cu autorităţile, conform legii. Pot să întreb autorităţile cum ajung la două evenimente, invitat de autorităţile locale, am făcut-o şi Serviciul Român de Informaţii mi-a pus la dispoziţie acest elicopter pentru a participa la două evenimente, unul la Craiova şi unul la Dorohoi. Eu sunt obligat ca şef de Cameră a Deputaţilor să particip la toate evenimentele autorităţilor locale„, a declarat atunci Valeriu Zgonea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *