Peste zece clase de liceu nerealizate în acest an şcolar

Liceul "Elie Radu" BotosaniPeste zece clase de liceu nu au fost realizate în acest an şcolar la nivelul judeţului Botoşani. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, cele mai puţine clase, din cele propuse în planul de şcolarizare, au fost realizate la Grup Şcolar „Elie Radu”. 

Şi Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi şi-a propus opt clase de IX-a şi a realizat doar şapte, Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Botoşani şi-a propus opt clase şi a realizat şase, în timp ce Liceul Tehnologic „Elie Radu” Botoşani a avut aprobate şase clase, însă a realizat doar trei.

Şi Liceul Tehnologic Darabani şi-a propus 11 clase, însă a realizat doar opt, în timp ce Liceul Tehnologic „Alexandru cel Bun” avea în planul de şcolarizare cinci clase IX-a, dar a realizat numai trei. La rândul său, Liceul Tehnologic „Regina Maria” din Dorohoi şi-a propus zece clase şi a realizat doar nouă.

În total au fost nerealizate 12 clase. Nu cunosc motivul pentru care ele nu au fost realizate„, a declarat Rodica Mighiu, purtătorul de cuvânt al IŞJ.

La liceele unde nu a fost realizat planul de şcolarizare vor exista cel mai probabil restrângeri de activitate şi în acest an şcolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *