Blaga, despre folosirea elicopterului SRI de către Zgonea: Sunt acţiuni tipice stângii socialiste

Vasile Blaga si Emil Boc
Vasile Blaga (stânga)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, în legătură cu faptul că preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a mers cu elicopterul SRI la Botoşani la sfârşitul săptămânii trecute, că acestea sunt „acţiuni tipice stângii socialiste”.

„Sunt acţiuni tipice stângii socialiste, au grijă de banii oamenilor. Una spuneau când erau în opoziţie, alta fac când sunt la putere„, a comentat Vasile Blaga întrebat în legătură cu faptul că Valeriu Sgonea a mers cu elicopterul SRI la Botoşani.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a mers, sâmbătă, la Botoşani, cu un elicopter SRI, pentru o scurtă întâlnire cu autorităţile locale, după care s-a deplasat, cu acelaşi elicopter, la Dorohoi, pentru a participa la manifestările organizate de autorităţi cu ocazia împlinirii a 650 de ani de ani de la atestarea oraşului.

La Botoşani, Zgonea a fost aşteptat de prefectul Adrian Constantinescu, de primarul Ovidiu Portariuc, de parlamentarii PSD Gheorghe Marcu, Andrei Dolineaschi şi Costică Macaleţi şi de secretarul general al PSD Botoşani, Gheorghe Vâzdoagă.

Zgonea a fost întrebat de jurnaliştii prezenţi acolo de ce a folosit elicopterul SRI

„Suntem aleşi, noi trebuie să facem asta şi în momentul în care cetăţenii te invită la o manifestare cum este cea de la Dorohoi la împlinirea a 650 de ani de atestare documentară, într-un oraş în care s-a născut cel care a făcut sistemul modern de educaţie. Pentru cei care sunt demnitari în statul român este obligaţia noastră, în momentul în care am decis să intrăm în democraţie, toată chestiunea pe care trebuie să o facem noi, şi obligaţia este să facem toate întâlnirile oficiale”, a răspuns Zgonea.

El a spus că, pentru întâlnirile oficiale, pentru preşedintele Traian Băsescu, pentru cei doi preşedinţi ai Camerelor şi pentru primul-ministru există acelaşi protocol.

„Obligaţia noastră este să ne întâlnim cu cetăţenii, obligaţia primului-ministru e să guverneze, obligaţia şefului statului este să conducă statul. Şi atunci, în funcţiile pe care le avem, aceste lucruri se fac”, le-a spus Zgonea jurnaliştilor.

El a mai spus că va fi un preşedinte de Cameră „activ”, arătând că de obicei în week-end-uri are până la şapte evenimente oficiale la care participă ca invitat.

Sursa: Mediafax

2 thoughts on “Blaga, despre folosirea elicopterului SRI de către Zgonea: Sunt acţiuni tipice stângii socialiste

  1. Tovarase Blaga, chiar asa ? Dar matale de unde crezi ca provii, din Papua Noua Guinee ? Esti comunist sadea, ca de altfel o gramada de politruci, indiferent de culoare: verde, rosu, portocaliu, etc.
    Multa bafta la neintrarea in Parlament !!!

  2. Ce vb tovarase BLAGA??? Dar cind a venit elicopterul si l-a luat pe chiorul de basescu de la brasov anul trecut, cind circulatia era aglomerata, ce fel de actiune a fost???? Nu va este rusine sa vb de altii, dupa cit rau ati facut in ac tara??? sper sa nu mai intrati in parlament ca si taranistii. RUSINE NENOROCITILOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *