Manifestări la Casa Corpului Didactic dedicate Zilei Internaţionale a Educaţiei

Casa Corpului Didactic BotosaniCasa Corpului Didactic Botoşani a organizat, cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei, o serie de manifestări, în colaborare cu diverşi parteneri.

Astfel, între 5 şi 8 octombrie 2012, un grup de 10 profesori cu funcţii de conducere, îndrumare şi control din Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport din Chişinău  şi unităţi de învăţământ din Republica Moldova a participat la un schimb de experienţă  la CCD Botoşani, parcurgând şi un curs de formare continuă în domeniul managementului instituţional. Activităţile derulate s-au bucurat de sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, al doamnei Inspector Şcolar General, prof. Mihaela Huncă, al Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoşani, al Liceului cu Program Sportiv Botoşani şi al Liceului Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni. A fost, de asemenea, un prilej pentru reînnoirea acordurilor de parteneriat cu CCD Botoşani.

Pe de altă parte, sâmbătă, 6 octombrie, CCD Botoşani a fost partener în realizarea a altor două manifestări:

–              Conferinţa „Creativitatea – un pas spre performanţă” susţinută de domnul profesor doctor Florian Colceag, preşedintele Asociaţiei IRSCA Gifted Education, expert internaţional în educaţia excelenţei, conferinţă organizată de partenerul CCD Asociaţia ,,Educatori creativi – copii inventivi” Botoşani şi ISJ Botoşani;

–              Simpozionul „Charlotte Sibi – o profesoară exemplară” împreună cu lansare de carte – organizat de profesorul Paul Ungureanu, în parteneriat cu ISJ Botoşani.          

Aceste manifestări au întrunit un număr de peste 200 cadre didactice din judeţ şi s-au bucurat de interesul partenerilor educaţionali şi al presei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *