Sindicatul Învăţământului Preuniversitar a acţionat în judecată peste 30 de primării

SIP BotosaniSindicatul Învăţământului Preuniversitar a acţionat în instanţă peste 30 de primării din judeţ, pe motiv că au refuzat să deconteze naveta cadrelor didactice. Maria Ţiprigan, liderul SIP Botoşani, a declarat că numărul unităţilor adminsitrativ teritoriale care decontează naveta dascălilor este, în continuare, mic. Reprezentanţii SIP urmează să se consulte cu liderii de sindicat din teritoriu, pentru a vedea dacă sunt de acord cu executarea silită a primăriilor rău-platnice.

Sunt care nu vor să se pună rău cu primăriile şi sunt care ne-au spus că <ne faceti rau, daca ne faceti asa ceva>. Vin oameni care reclamă la sindicat că nu le plătesc naveta, dar ne roagă să nu spunem că au fost la noi. Dar cum să îi ajutăm? Noi le vom da nişte chestionare să-i întrebăm de navetă„, a precizat liderul SIP Botoşani.

One thought on “Sindicatul Învăţământului Preuniversitar a acţionat în judecată peste 30 de primării

  1. Ce parere aveti despre vizita numita noastra inspectoare la Torino, bani de unde? si chiar se aseamana ata de mult invatamantul si scolile din jud. nostru cu cele italiene? cum vin intr=o functie cum incepe mulsul pentru luxul personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *