PNL nu va susţine iniţiativa primarului Portariuc privind îngrădirea libertăţii de exprimare

florin turcanuPNL nu va susţine proiectul de hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea regulamentului de acreditare a reprezentanţilor mass-media pe lângă autorităţile administraţiei publice locale şi Primăria Municipiului Botoşani, a anunţat, luni, liderul PNL, Florin Ţurcanu.

Cred că aţi observat că atât eu, cât şi colegii mei am considerat că presa este partenerul transparenţie, al societăţii civile, al aleşilor locali şi trebuie să putem avea o colaborare corectă pentru a putea asigura transparenţa în actul administrativ la nivelul judeţului Botoşani. Consilierii PNL nu vor vota niciodată un proiect care să nu asigure transperţă faţă de presă”, a spus preşedintele CJ.

Ţurcanu crede că iniţiativa lui Portariuc este greşită.

Când o să deranjez opinia publică şi societatea civilă, să nu voteze nici ei. Eu nu o să ajung să promovez aşa ceva„, a adăugat Ţurcanu.

Primarul Portariuc acuzat că limitează libertatea de exprimare

One thought on “PNL nu va susţine iniţiativa primarului Portariuc privind îngrădirea libertăţii de exprimare

  1. Breavo dom Turcanu,ar trebui rupta alianta de doi lei cu PSD,nu vedet ca factotul pe dos,dar de asta o sa va convingeti in decembrie.Turcanule Dreapta e tot dreapta si oameni buni PNListi de valoare va pleaca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *