Numărul bărbaţilor bătuţi de femei, în creştere

UPU holNumărul cazurilor de agresiuni în familie a crescut în ultima perioadă, potrivit reprezentanţilor Unităţii de Primire Urgenţe. Consumul de alcool, sărăcia şi promiscuitatea au făcut ca violenţa în familie să facă ravagii. Dacă până nu demult femeile erau cele agresate, în ultima perioadă rolul s-a inversat: la spital ajung tot mai mulţi bărbaţi bătuţi de femei. Obiectele contondente cel mai des întâlnite în ultima săptămână au fost, spun cadrele medicale, toporul şi bâta.

Gelozia este pe primul plan, băutura este pe al doilea şi vizitele la domiciliu , în ţară, din străinătate, în care cetăţenii îşi mai aduc aminte că mai au câte o poliţă de plătit sunt cauzele frecvente. Surprinzător, cele mai <bune corecţii> au fost aplicate de femei bărbaţilor. Se pare că bărbaţii dau cu milă„, a declarat un medic din UPU.

În urmă cu două săptămâni, un bărbat a fost bătut măr de două femei. El a ajuns la spital cu mai multe leziuni. Săptămâna trecută, o femeie, alături de mai mulţi indivizi, a ucis în bătaie un tânăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *