Comercianţi şi cumpărători puţini la Ziua recoltei

Ziua recoltei Ziua recoltei organizată sâmbătă la Botoşani a atras un număr redus de comercianţi, dar şi de cumpărători. Multe dintre tarabele amplasate în parcarea magazinului Belv au rămas neocupate, iar cei câţiva producători, în special de legume, au avut o vânzare slabă.

Recolata din acest an nu a fost foarte bună, iar noi am adus ce am strâns. E un an prost. Se vede şi la acest târg„, a spus unul dintre comercianţi.

Primarul Ovidiu Portariuc, care a organizat acţiunea, pune prezenţa scăzută la Ziua recoltei pe seama organizării în grabă a târgului.

Poate faptul că s-a hotărât în termen foarte scurt organizarea acestui târg a făcut ca prezenţa să fie mai scăzută. Important este că producătorii reali sunt aici, sunt aproape de botoşăneni cu produse proaspete, la preţuri mai mici decât în piaţă„, a spus Portariuc.

Târgul va fi deschis şi duminică.

5 thoughts on “Comercianţi şi cumpărători puţini la Ziua recoltei

  1. Felicitari pentru inițiativa!Avem nevoie de producători reali.Poate reușiți sa invitați si mai mulți producători la ediția viitoare.Succes!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E foarte bine si asa…e un inceput..felicitari si la anul un targ de mai mare amploare

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ce sa cumperi? marfa din piata la pret ridicat? sunteti penibili! aaaaaaaaaaa m-am prins, voi vreti sa vedeti cat mai suporta oamenii bataia de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *