Agresori din Dorohoi, cercetaţi de procurori pentru lovituri cauzatoare de moarte

Parchetul de pe langa Tribunalul BotosaniParchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări faţă de cinci persoane din municipiul  Dorohoi, judeţul  Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de „lovituri cauzatoare de moarte”.
Potrivit unui comunicat al Parchetului, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie, în jurul orei 00:30, cei cinci autori au pătruns în imobilul în care locuia victima, un bărbat de 36 de ani, din municipiul  Dorohoi, pe care au lovit-o cu beţe dintr-un gard, o bâtă de baseball şi un baston telescopic.
Victima a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar ulterior, pe 4 octombrie, a decedat la spital, ca urmare a unor traumatisme suferite în timpul agresiunii.

Reamintim faptul că conflictul a pornit pe fondul geloziei. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pe 30 septembrie, orele 00.45, Poliția Municipiului Dorohoi a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un grup de tineri a intrat, prin forțarea ușii de acces, în locuința lui I. Ioana de 19 ani situată în municipiul Dorohoi și l-au lovit cu corpuri contondente pe concubinul acesteia, A. Viorel din Dorohoi.  În urma cercetărilor efectuate de către o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi s-a stabilit că în data de 30 septembrie, I. Ioana se afla la domiciliul  din municipiul Dorohoi împreună cu fiul său Z.C.A. în vârstă de 1 an şi concubinul său A. Viorel, când în jurul orei 00:30,  Z. Constantin-Adrian de 24 ani, C. Vasile-Cătălin de 21 ani, C. Andreea-Cătălina de 15 ani, P. Ciprian-Ionuț de 17 ani și Z. Mihai de 31ani, au pătruns în imobil, având asupra lor diferite obiecte contondente cu care l-au lovit pe A. Viorel.

  În urma loviturilor primite, A. Viorel a fost transportat imediat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea de îngrijiri medicale, de unde, în dimineața zilei de 30 septembrie a fost transferat la Spitalul Județean Botoșani şi ulterior la Spitalul de Neurochirurgie Iași, în comă grad 2,3.

  În cadrul cercetărilor I. Ioana  a relatat faptul că  până în vara acestui an a avut o relație de concubinaj cu Z. Constantin-Adrian, iar pe fondul stării de gelozie, acesta o amenința în permanență cu acte de violență.

One thought on “Agresori din Dorohoi, cercetaţi de procurori pentru lovituri cauzatoare de moarte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *