Andrei Dolineschi: Candidaţii PSD la parlamentare trebuie să aibă susţinerea organizaţiilor din colegiu

Andrei DolineaschiLiderul PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, a lăsat, vineri, să se înţeleagă că deputatul Cătălin Buhăianu are şanse mici de a candida pentru un nou mandat în Colegiul 6 Botoşani pentru Camera Deputaţilor. El a declarat, într-o conferinţă de presă, că fiecare candidat trebuie să aibă aibă susţinerea organizaţiilor din colegiu.

Aceste candidaturi trebuie să ţină cont de mai mulţi factori, mergând de la susţinerea organizaţiilor din care provin sau de susţinerea organizaţiilor din zona unde se candidează”, a spus Dolineaschi.

El a subliniat că organizaţia municipală Botoşani va avea rol de decizie în cazul candidaturilor pentru colegiile de deputaţi din Botoşani.

Preşedintele interimar al organizaţiei municipale, Ovidiu Portariuc, a anunţat deja că nu îl va susţine pe deputatul Cătălin Buhăianu şi nici pe deputatul Costică Macaleţi, ci îşi va manifesta sprijinul faţă de fostul lider PSD Mihai Baltă şi faţă de fostul director DSP, medicul Tamara Ciofu.

4 thoughts on “Andrei Dolineschi: Candidaţii PSD la parlamentare trebuie să aibă susţinerea organizaţiilor din colegiu

  1. Atentionare pentru USL Botosani
    Nu stiu ce fel de sondaje faceti voi, cei din conducerea celor doua partide -PSD si PNL – insa pot sa va spun ca daca nu veti stabili candidati reprezentativi, curati (fara probleme cu justitia), agreati de marele public si , de ce nu, buni oratori, mai mult ca sigur ca veti suferi un esec la alegerile parlamentare din decembrie 2012. Valul de simpatie din iunie a trecut.Lumea a ,,vazut” ca de la promisiuni la fapte exista o mare discrepanta si, dat fiind situatia economica si politica actuala, Guvernul Ponta nu va putea face mare lucru in acest an. Nu va imbatati cu apa rece. La alegerile locale ati cistigat detasat nu pentru ca ati prezentat candidati nemaipomeniti, ci pentru ca cetatenii au votat impotriva PDL. Deci, singura solutie – sa dati dovada de maturitate politica si simt civic.
    Cu de-al de Gireada, Roxana, Macaleti, Buhaianu, Miki Spaga et comp nu veti cistiga alegerile.

  2. O cunosc pe doamna doctor Ciofu si cred ca merita sa fie parlamentar. Lumea s-a saturat de hotie ,grosolanie ,marsavie si interese meschine .Lumea vrea calitate ,bun simt si profesionalism.Am citit unele mesaje la adresa doamnei doctor care nu aveau alta menire, decat ,cea de a o denigra.Dar nu si-au atins scopul .Oamenii de bun simt si-au dat seama ca sunt mesaje la comanda ,platite de cei ce dau din coate sa apuce ciolanul . Cum poti sa dai cu parerea de un medic ,sa -i analizezi activitatea profesionala ?Dar mai ales cum poti tu , sa vrei sa reprezinti oamenii si nevoile lor ,atita timp cat tu ,te pretezi a face comentarii marjave cu tenta de -golan-.Se pare ca persoane ca doamna doctor Ciofu inteligente si de bun simt nu-si gasesc locul in marele partid P.S.D.,dar sunt sigura ca dumneaei va birui .Pentru cei care o cunosc pe doamna doctor si o apreciaza, dumneaei este o biruitoare si o profesionalista .Mult succes . Cu stima DR. NITURA S.E.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ni se ofera in sfarsit sansa de a fi reprezentati in parlament de oameni deosebiti precum d-na dr.Tamara Ciofu.Sunt putini cei care nu au auzit de acest medic dedicat oamenilor si meseriei pe care o practica de atatia ani . Daca vrem un parlamentar cinstit, onest, inteligent, un orator care sa nu ne faca de rusine cand ia cuvantul la pupitru sau i se ia un interviu, un reprezentat al botosanenilor in adevaratul sens al cuvantului, atunci sa nu ezitam in a o sustine pe aceasta femeie puternica ce are curajul sa intre in vartejul politic din tara noastra! E momentul sa gandim cand alegem un reprezentant ! E momentul sa dispara din viata politica cei intepeniti pe functii de ani de zile! Sa dam o sansa celor ce merita cu adevarat increderea noastra!

    Claudia.P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *