Şase dintre cele mai de lux magazine de haine din lume îşi produc marfa la Botoşani

rapsodia confŞase dintre cele mai renumite magazine de haine din lume, de unde se îmbracă preşedinţii şi premierii celor mai puternice state, prinţi şi regine, îşi produc marfa la Botoşani. Este vorba de Massimo Dutti, Westood, Trussardi, Cover, Zegna sau Incotex au semnat contracte de producere de pantaloni, sacouri sau cămăşi cu firma botoşăneană Rapsodia Conf.

„Nu am avut niciodată şase mari nume ale modei internaţionale la un loc. Este cel mai important moment pentru fabrică, prin care se recunoaşte calitatea produselor noastre„, a afirmat managerul general al fabricii de confercţii rapsodia Conf, Mihai Tincu.

mihai tincuEl a avut, joi, o ultimă negociere cu reprezentanţii de la Massimo Dutti, divizia de lux de la Zara, cu care a bătut palma pentru producţia de pantaloni şi sacouri.

Sunt încheiate contracte, se cunosc cantităţile. Cantităţile sunt în creştere de la un an la altul. Noi trebuie să respectăm termenele de livrare şi calitatea foarte bună„, a adăugat Tincu.

Rapsodia Conf urmează să angajeze până la sârşitul anului 45 de oameni, iar la începutul anului viitor încă 80.

Incotex 1951 este un producător italian de lux, specializat în îmbrăcăminte pentru bărbaţi, despre care patronul magazinelor Harrods afirmă că produce cei mai frumoşi pantaloni din lume. El lucrează de mai mulţi ani la Botoşani.

Ermenegildo Zegna este o casă de modă de lux, specializată în îmbrăcăminte pentru bărbaţi. Fondată în 1910, este gestionată acum de a patra generaţie a familiei Zegna. Casa de modă produce costume sub brand propriu, dar şi costume pentru mărci precum Gucci, Yves Saint Laurent sau Tom Ford.

Grupul Trussardi a fost fondat de Dante Trussardi în 1911, pornind de la o fabrică care a produs şi distribuit mănuşi de lux. Acum a devenit un furnizor oficial pentru familia regală britanică.

Cover Manufattura este fondată în 1958 de Perangelor Fassino. Este producătorul pantalonilor PT01, care au devenit un cult. Preşedintele SUA, Barack Obama, dar şi fostul premier japonez Koizumi, prinţul Felipe al Spaniei, premierul rus Dimitri Medvedev sau actorul Dustin Hoffman îşi comandă pantalonii de la Cover.

Staff Internaţional deţine mărcile Vivienne Westood şi Martin Margiela. Prima este chintesenţa stilului britanic şi produce pentru Regina Elisabeta, iar cea de-a doua are influenţa în moda din Franţa, anunţând o colaborare pentru acest an cu H& M.

Massimo Dutti este marca de lux a companiei Zara. Deţine 441 de magazine în 34 de ţări.

2 thoughts on “Şase dintre cele mai de lux magazine de haine din lume îşi produc marfa la Botoşani

  1. Toate’s bune si frumoase, mr Tincu.
    Dar te-ai gandit ce te faci daca va creste salariul minim pe economie , cum se lauda astia? Si daca impozitul pe forta de munca ramane la fel de mare precum se fac guvernantii ca ploua?
    Ca de laudat singur, stim ca-ti cam place.
    ps La multi ani nevesti-tii ca am auzit ca-si serbeaza azi ziua de nastere.
    Sau ai uitat?

  2. eu nu inteleg de ce pe peretii rapsodia conf nu stau reclame luminoase gen work for……etc pentru ca isi va face o mare reclama siesi dar si celor pentru care lucreaza …Ar fi interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *