Prefectul către primari: Vă cer să nu declanşaţi conflicte între cetăţenii care pentru un moment au alte opţiuni decât dumneavoastră

sedinta prefect primariPrefectul le-a cerut primarilor să elimine divergenţele între ei pe teme electorale, dată fiind apropierea alegerilor parlamentare şi să îşi concentreze eforturile pe rezolvarea problemelor din competenţa administraţiei locale.

Adrian Constantinescu s-a întâlnit, joi, cu primarii şi secretarii oraşelor şi comunelor din judeţ, pentru a pune la punct detaliile cu privire la organizarea în bune condiţii a alegerilor din 9 decembrie.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu nu a scăpat ocazia de a-i atenţiona pe primari să nu distrugă prieteniile de-o viaţă.

Vreau să vă cer ca prin ceea ce veţi spune şi veţi face, să nu declanşaţi conflicte între cetăţenii care pentru un moment au alte opţiuni decât dumneavoastră, să nu vă stricaţi prieteniile pe care le aveţi . În comunităţi primarul vine o dată-de două ori pe an, candidaţii vor trece în timpul campaniei o dată, după care vor merge şi vor munci la Bucureşti. Dumneavoastră rămâneţi acolo şi ar fi păcat să vă distrugeţi prietenii de-o viaţă pentru câteva vorbe aruncate nepotrivit la un moment dat„, le-a spus prefectul primarilor din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *