Un fost director de la Protecţia Copilului a intrat în politică. Vezi cine este!

felicia mihai 1Un fost director de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a intrat în politică. Acesta s-a înscris în Partidul Forţa Civică. Maria Felicia Mihai a declarat că s-a înscris în acest partid, deoarece consideră că se poate implica mai mult în politicile sociale.

Activez în domeniul social în judeţul Botoşani din 1995, cu expertiză în domeniul politicilor sociale. Am constatat în această perioadă că aş putea să mă implic mai mult în politici sociale lucrând cu o echipă de politicieni, şi m-am alăturat echipei domnului Roman, pentru că a crezut în potenţialul meu profesional în domeniul asistenţei sociale şi protecţiei copilului la acea vreme şi întotdeauna am avut uşi deschise în ceea ce priveşte dezvoltarea profesională şi a serviciilor sociale din Botoşani. Constat că acest partid are un sistem de valori care corespund valorilor mele actuale„, a declarat Felicia Mihai.

Daniel Botezatu
Daniel Botezatu

Şi fostul inspector şcolar, Daniel Botezatu, a prăsit PDL şi a trecut la Partidul Forţa Civică.

A fost o rugăminte personală adresată de Mihai Răzvan Ungureanu, în calitate de foşti colegi de grupă şi foarte buni prieteni. Şi când am auzit că mă alătur lui Cristi Roman, cu care am fost colegi de liceu, şi faptul că voi continua pe aceeaşi doctrină de dreapta, am spus Da fără să ezit„, a spus Daniel Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *