Forţa Civică şi-a desemnat conducerea interimară. Vezi despre cine este vorba!

partidul forta civica- cristian romanPartidul Forţa Civică, filiala Botoşani, a desemnat o echipă interimară de conducere, pe care a prezentat-o parţial în cadrul unei conferinţe de presă organizată joi. Astfel, fostul prefect Cristian Roman este preşedintele partidului, Constantin Iacob (fost director la Raj Apa)-vicepreşedinte, Daniel Botezatu (fost inspector şcolar)-vicepreşedinte, Ioan Nechifor, consilier local la Băluşeni. De asemenea, secretar general al partidului a fost desemnat Cezar Huţanu, iar preşedintele organizaţiei de tineret al PFC a fost numit Viorel Huţanu, student în anul IV la drept, la Universitatea „Petre Andrei”. Din echipa interimară de conducere mai face parte Felicia Mihai, fost director la Protecţia Copilului şi Ana Maria Creţu.

Partidul Forţa Civică Botoşani a înfiinţat un compartiment pentru persoanele cu dizabilităţi, un altul pentru românii de pretutindeni, precum şi unul dedicat eroilor neamului, a spus Cristian Roman.

Toată lumea se îngrijeşte de investitori strategici, să aducem în România investitori străini. Nu ştiu dacă s-a gândit cineva la românul care lucrează de zece ani în Italia. Vrem ca prin departamentele de specialitate să putem face în aşa fel încât să ajutăm şi această categorie de oameni„, a spus Roman.

Secretarul general al partidului vine din mediul privat.

De când am absolvit studiile universitare am activat doar în mediul privat, de altfel şi în prezent lucrez la o societate de asigurări. Am cochetat cu politica în PNL, am fost vicepreşedinte al organizaţiei de tineret, însă cu actuala conducere nu mă mai regăsesc în acest partid„, a spus Cezar Huţanu.

La rândul său, Viorel Huţanu, care are 22 de ani, a declarat că nu a mai făcut politică până acum.

Este primul meu partid, nu am mai fost membru al unui partid politic. Am experienţă în a lucra cu tinerii, am coordonat activităţi de voluntariat, proiecte. Pentru mine este o provocare„, a spus preşedintele tinerilor din Forţa Civică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *