Prefectul şi primarul, întrebaţi în Piaţa centrală dacă nu schimbă valută

ovidiu portariuc si prefectul constantinescu in piataPrefectul Adrian Constantinescu şi primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, au fost întrebaţi, miercuri dimineaţă, în timpul unei vizite în Piaţa Centrală, dacă nu vor să schimbe valută. Ei au fost pur şi simplu „agăţaţi” de valutişti cu invitaţia clasică „Euro, dolari…”.

Cei doi nu par să fi fost deranjaţi de existenţa valutiştilor din piaţă, declarând timid că vor fi luate măsuri împotriva acestora.

Vă asigur că în viitorul apropiat nu vor mai activa în această zonă”, a spus prefectul.

ovidiu portariuc la cumparat struguri in piata1Acţiunea de miercuri dimineaţă din piaţă s-a dorit a fi una de control. Ea a fost strict secretă, însă practic nu a fost decât o vizită obişnuită cu caracter electoral.

Singura speriată a fost o bătrânică care vindea ustoroi în afara pieţei şi care a spus că pleacă din zonă. În rest, samsarii au continuat să vândă fără nicio reţinere, în baza unor certificate de producător fictive.

În plus, primarul Ovidiu Portariuc a cumpărat un kilogram de struguri, pentru care a plătit patru lei.

2 thoughts on “Prefectul şi primarul, întrebaţi în Piaţa centrală dacă nu schimbă valută

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    cat de mandru statea prefectul in fata batranei neputincioase … in fata valutistilor de ce n-a avut aceeasi atitudine ??? il rezolvau aia rapid ! Se da mare in fata cui poate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *