Viorel Şerbănoiu, înlocuit de la şefia Poliţiei

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Viorel Şerbănoiu
Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Viorel Şerbănoiu

Schimare de şef la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani. Comisarul şef Viorel Şerbănoiu, a fost înlocuit, marţi, din funcţia de inspector şef, printr-un ordin al şefului Poliţiei Române.  Locul său a fost luat de comisarul şef Cristian Cucoreanu, care a ocupat, până acum, funcţia de inspector genral adjunct.

Viorel Şerbănoiu va face rocadă pe funcţie cu Cristian Cucoreanu, urmând să ocupe, de aici încolo, funcţia de adjunct al şefului inspectoratului.

Şerbănoiu a fost numit în funcţia de inspector şef la Botoşani în luna aprilie 2008, dupa ce a condus Inspectoratul de Poliţie din Vrancea.

Deşi nu a fost implicat în scandaluri publice, Viorel Şerbănoiu a fost înlocuit în principal ca urmare a relaţiei sale de rudenie cu Cătălin Flutur, care a devenit, în septembrie 2009, naşul său de cununie.

La rândul său, Cristian Cucoreanu a preluat funcţia de inspector şef adjunct în aprilie 2010, după ce a condus Poliţia municipiului Dorohoi.

4 thoughts on “Viorel Şerbănoiu, înlocuit de la şefia Poliţiei

  1. ha..ha..ha..ce vrajeala!!!! tot clanul fostului procuror conduce!!!!cine e fraier si crede ca s a skimbat ceva in bine se inseala!!!!USL ul nu are alti oameni de valoare decat din DOROHOI??????sau conditia sa fii sef de politie este sa stii sa joci tenis!!!!!

  2. Conditia sa fii sef de politie este sa fii in primul rand un bun politist. Si Cucoreanu Cristian a dovedit ca este un foarte bun politist.

  3. Nu conteaza de unde esti,conteaza ce stii.A aratat de mai multe ori ca se poate.Si daca e bun la tenis,bravo lui.Felicitari! Bun comandant,bun la tenis,bun la toate!!!!!!!!!1

  4. Bun politist coordonat de cumatrul avocat?????ce frumos a fost in jaful de 37000 EU!unul avocat si altul mare sef!!!!! de asa ceva nu avem nevoie!!! sa conduca politia tot cel (avocato-invinuit0-procuror)=CUMATREALA !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com