Spectacol caritabil la Teatrul „Vasilache”

Cei trei purcelusiTeatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache vă invită duminică 7 octombrie, începând cu ora 12,30 să participaţi  la un spectacol în scop caritabil

 Piesa pusă în scenă este „Cei trei purceluşi” de Valentin Dobrescu, după o idee de Van Gool.

Textul şi regia artistică sunt realizate de: Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Constantin Panaite.

În  distribuţie îi avem pe actorii: Ibica Leonte, Aurica Dobrescu, Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Anamaria Chelaru, Claudiu Gălăţeanu, Florin Iftode, Dana  Popa.

Expertă în „commedia dell arte”, Mona Marian Chirilă este una dintre profesoarele Facultăţii  de Teatru şi Televiziune clujene dar şi regizorul şi directorul Teatrului de Păpuşi Puck.

În prezent din cauza unei boli necruţătoare Mona Marian Chirilă, este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca. Regizoarea nu a primit încă un diagnostic concret din partea medicilor clujeni, diagnosticul provizoriu fiind cel de Scleroză Multiplă sau o altă afecţiune neurologică degenerativă. Medicii clujeni au cerut sprijinul colegilor din alte ţări, unde există tehnologie mai avansată şi unde afecţiunile neurologice sunt tratate cu succes, pentru a stabili un diagnostic sigur. Însă familia omului de teatru nu deţine banii necesari pentru aceste investigaţii foarte costisitoare.

Scopul prezentării spectacolului este de a fi alături şi de a răspunde apelului disperat al fiicei Monei Marian Chirilă.

Donaţiile pot fi făcute în  CONTUL FUNDATIA AFI –FONDURI PENTRU

MONICA MARIAN RO82BTRL06601205S8111100

Intrarea este gratuită, în limita celor 168 locuri ale sălii de spectacole.

http://www.realitatea.net/regizoarea-mona-marian–internata-la-infectioase-cu-o-afectiune-necrutatoare_1015645.html

http://citynews.ro/eveniment/regizoarea-mona-marian-internata-la-infectioase-cu-o-afectiune-necrutatoare-1220866

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *