Se întâmplă la Botoşani: stâlp de iluminat uitat în mijlocul străzii

stalp in strada Municipiul Botoşani iese în evidenţă printr-o nouă ciudăţenie edilitară. După ce a construit pistele pentru biciclişti cu stâlpi în mijlocul lor, municipalitatea a realizat recent o nouă performanţă: a lăţit străzile, dar a uitat să ia stâlpii de pe partea carosabilă.

Un astfel de caz este întâlnit la intersecţia dintre străzile Griviţa şi Independenţei, exact lângă mall-ul aflat în construcţie. Aici, Primăria a extins strada şi a redus trotuarul, însă nu a mutat un stâlp din beton, aflat exact în intersecţie, dar şi în dreptul rampei pentru persoanele cu handicap.

Autorităţăţile locale recunosc că este vorba despre o „anomalie edilitară” şi susţin că problema este în curs de rezolvare.

E o anomalie. Problema este că nu vei putea niciodată să concertezi eforturile tuturor deţinătorilor de utiliotăţi. Asta-i realitatea. În mon normal, eu pot lăsa cablurile jos. Ar trebui să aşteptăm noi să facă lucrarea, dar dacă aşteptăm noi să facă lucrarea avem o problemă mare, cu termenele, cu contractele„, a declarat viceprimarul Iliuţă.

One thought on “Se întâmplă la Botoşani: stâlp de iluminat uitat în mijlocul străzii

  1. Cred ca a trecut o luna de cand domnul viceprimar Cosmin Andrei a dat o declaratie la TELE M prin care ne asigura ca acest stalp va fi mutat. Ba chiar cei de la televiziune au surprins o discutioe prin care acesta fixa termen 3 zile pentru a fi rezolvata problema. Se vede clar cum se lucreaza la primarie Botosani., vorba multa si in rest nimic. Aceleasi lucrari facute aiurea, nefinalizate, de parca au incheiate contracte nu cu cetatenii ci cu service-urile auto. La trecerea de pietoni de la bazar cei care au reparat trotuarul au lasat un stalp cu semafor si indicator exact in mijlocul locului pe unde ar trebui sa treaca carucioarele pentru persoanele cu handicap sau pentru copii. Cine receptioneaza totusi aceste lucrari facute aiurea? Cine plateste aceste lucrari fara a verifica ? Raspunde cineva ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *