Week-end cu şoferi băuţi la volan

Trei şoferi prinşi băuţi la volan, în urma unor controale ale poliţiştilor rutieri. Doi dintre aceştia aveau alcoolemie de peste 1,1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, pe DN 29 B in afara localității Cătămărăști-Deal,polițiștii au depistat pe Valerian B. de 49 ani din municipiul Dorohoi, conducând autoturismul proprietate marca VW Passat în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Sâmbătă seară, polițiștii au oprit pentru control un autoturism marca Dacia 1300, pe strada Săvenilor din municipiul Botoșani, condus de Neculai A. de 45 ani, domiciliat în Botoșani, care emana halenă alcoolică.

 S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.   

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 02:00, pe Bulevardul Mihai Eminescu intersectie cu strada Mihail Kogalniceanu, polițiștii au oprit pentru control un auto marca Peugeot care circula  dinspre strada Cuza Voda  catre Bulevardul Mihai Eminescu, condus de  Migurel U. de 38 de ani,  domiciliat in municipiul Botosani. In urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Față de conducătorii auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *