Inconştienţă! Un şofer care a produs un accident mortal a fugit, deşi era grav rănit

masina politie rutieraUn bărbat din judeţul Botoşani a dat dovadă, sâmbătă seară, de o inconştienţă crasă. Vinovat de producerea unui accident mortal, acesta a părăsit victima şi a fugit, cu toate că era rănit foarte grav. Este vorba de Viorel Pălii, de 50 de ani, din Ştiubieni, care, sâmbătă seară, deşi nu avea permis, conducea un Opel Zafira pe un drum pietruit de pe raza comunei Havârna.

La un moment dat, el pierde controlul asupra volanului, iar maşina se răstoarnă. Din accident a rezultat decesul pe loc a unei femei de 62 de ani, tot din Ştiubieni.

După tragedie, bărbatul s-a speriat şi, deşi era rănit grav, a dispărut. El a oprit o maşină de ocazie, motivând că vrea să ajungă la Spitalul Municipal Dorohoi, însă pe drum i-a cerut şoferului să oprească.

Viorel Pălii a coborât şi a fugit către o stână, unde a înnoptat.

Poliţiştii l-au căutat de sâmbătă seară până duminică dimineaţă, când au reuşit să îl identifice. Din păcate, starea şoferului vinovat era foarte gravă. Ei nu au reuşit să îl interogheze. Mai mult, se pare că bărbatul a fost atât de puternic rănit, încât va trebui să fie transportat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

Extrem de interesant este că Viorel Pălii a fost condamnat pentru un omor calificat, victima sa fiind nimeni alta decât soţul femeii decedate sâmbătă seară. De asemenea, el mai are un dosar pe rol pentru tentativă de omor, după ce l-a bătut măr pe un bărbat care pescuia în iazul său din Negreni- Ştiubieni.

One thought on “Inconştienţă! Un şofer care a produs un accident mortal a fugit, deşi era grav rănit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *