Prefectul a deschis dansul la Ziua Pensionarilor

prefectul Constantinescu dansand la ziua pensionarilorPeste 100 de botoşăneni de vârsta a treia şi-au serbătorit vineri, 28 septmebrie, ziua special dedicată lor, într-o atmosferă de dans şi bună dispoziţie. Membri ai Sindicatului Judeţean al Pensionarilor din Botoşani, aceştia au marcat astfel o nouă ediţie a sărbătorilor organizate anual cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Invitat la eveniment, prefectul Adrian Constantinescu a ţinut să transmită gândurile sale de preţuire şi respect pentru sărbătoriţi.

„Mă uit în sală şi văd atâtea chipuri frumoase, peste care viaţa a lăsat, mai mult sau mai puţin, amprenta grijilor, bucuriilor sau suferinţelor, depăşite poate cu greu dar cu demnitate şi vreau să ştiţi că vă preţuim şi vă respectăm. Vă urez multă sănătate şi vă rog să aveţi răbdare cu noi, să ne sprijiniţi şi să ne îndrumaţi acoloi unde greşim.”, a fost mesajul adresat de prefectul Adrian Constantinescu înainte de prima serie de valsuri, pe care a deschis-o printr-o invitaţie la dans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *