Liviu Câmpanu despre Miki Şpagă: Este cel mai cinstit candidat la aceste alegeri parlamentare

serban mihailescu
Serban Mihailescu

Liderul din Botoşani al UNPR, Liviu Câmpanu, consideră că viitorul candidat al partidului pentru funcţia de senator în Colegiul Săveni- Darabani este „cel mai cinstit candidat la aceste alegeri parlamentare”. Condamnat la un an de închisoare şi apoi achitat, Şerban Mihăilescu este văzut de Câmpanu mai curat decât Verginel Gireadă, care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. 

Din punctul meu de vedere şi al UNPR în acelaşi timp, cel mai cinstit candidat la aceste alegeri parlamentare de la Botoşani este Şerban Mihăilescu. El a fost singurul judecat şi achitat dintre toţi candidaţii. Din ceilalţi candidaţi, o parte nu au fost judecaţi, dat tot timpul sunt suspicionaţi că fac câte ceva şi sunt şi candidaţi care din păcate au fost condamnaţi cu suspendare, dar au fost condamnaţi”, a spus Câmpanu.

Senatorul UNPR Şerban Mihăilescu a fost condamnat, în decembrie 2011, de instanţa supremă la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Mită în arme”. În 2012, completul de 5 judecatori al ICCJ a admis recursul senatorului Serban Mihailescu si a decis achitarea sa in dosarul “Armele de vanatoare”, in care fusese condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, precum si ridicarea sechestrului de pe cele sapte arme de vanatoare care ii fusesera confiscate.

Potrivit procurorilor, în perioada 12 aprilie 2002 – 30 mai 2002, deţinând funcţia de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, Şerban Mihăilescu a primit de la Fănel Păvălache nouă arme de vânătoare, în valoare totală de 264.000.000 lei vechi, după ce, prin Ordinul nr. 352/15.10.2001, l-a numit pe acesta în funcţia de consilier. În perioada aprilie-octombrie 2002, armele au fost deţinute, fără drept, de către Mihăilescu, fiind depozitate la Vila de protocol nr. 5 din Snagov.

One thought on “Liviu Câmpanu despre Miki Şpagă: Este cel mai cinstit candidat la aceste alegeri parlamentare

  1. ce cauta spagaila la botosani ! ??multi da prosti??dute miki la puscarie la adrian in vizita ! tu ai scapat ! avem nevoie de oameni cu tupeu de hoti asta percepe poporul PANA CAND???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *