Consilierii judeţeni ai PDL, nemulţumiţi de alocarea unor fonduri din bugetul judeţului pentru manifestări

sedinta cj septembrie 2012Critici în şedinţa de Consiliu Judeţean şi de la alocarea unor fonduri din bugetul judeţului pentru susţinerea unor manifestări în mai multe localităţi din judeţ. Fostul primar Cătălin Flutur a criticat faptul că Executivul Consiliului Judeţean împarte bani din buget pentru distracţii, iar în urmă cu câteva luni se plângea că bugetele unor instituţii subordonate sunt insuficiente.

Astfel, 100.000 lei au fost alocaţi din bugetul Consiliului Judeţean pentru organizarea Târgului judeţean “Agro-Zoo” Botoşani, 20.000 lei pentru Zilele comunei Manoleasa şi alţi 40.000 lei pentru Zilele municipiului Dorohoi.

Sperăm să primească toate comunele care vor solicita ajutorul Consiliului Judeţean. Îmi aduc aminte că într-una din primele şedinţe era o mare problemă financiară la CJ, vizavi de banii pe care trebuie să-i aibă cei de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, de la Protecţia Copilului. Dar s-ar părea că lucrurile merg înspre bine. Nu ştiu ce s-a întâmplat între timp, dar găsim sume pentru astfel de acţiuni. Să nu ne trezim că am dat banii pe astea, iar la sfârşitul anului să nu putem da salariile„, a spus Flutur.

În replică, preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, i-a spus că este mai bine să se aloce bani la vedere, decât să se încerce rezolvarea acestor lucruri prin sponsorizări, cu obligaţii asumate. El a mai spus că şi populaţia de la sate are dreptul să cunoască formaţiile artistice din judeţ.

Nimeni nu o să sponsorizeze fără nicio obligaţie asumată. Suma poate fi verificată şi controlată de toate organele statului. Promovăm tradiţia botoşăneană şi nu putem sta închişi în colivie„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Consilierii judeţeni ai PDL, nemulţumiţi de alocarea unor fonduri din bugetul judeţului pentru manifestări

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    poate platiti si salariile asistentilor personali ai persoanelo cu handicap. asa a fi normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *