Sute de absolvenţi în căutarea unui loc de muncă la bursa organizată de AJOFM

bursa locurilor de munca pentru absolventiAproape 400 de absolvenţi de învăţământ au participat, vineri, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani.              

La acest eveniment au participat efectiv un numar total de 18 de agenti economici din  confectii, transporturi, prestari servicii (restaurante, cosmetica ), panificatie , comert , asigurari un beneficiar de proiecte finantate din  Fondul Social European, care a selectat zece tineri absolvenţi pentru activitati de voluntariat in cadrul Centrului de zi al Fundatiei Estuar Filiala Botosani.

bursa locurilor de munca pentru absolventiTinerii absolventi prezenti la aceasta actiune au primit in primul rand catalogul cu toate locurile de munca disponibile cat si brosuri cu informatii utile privind piata muncii.

In urma discutiile purtate cu reprezentantii societatilor prezenti, au fost incadrate pe loc 27 persoane in urmatoarele ocupatii : doi ingineri, gestionari depozit, agent vanzari, instalatori, muncitori necalificati in confectii, sofer autoturism). Un numar de 218 absolventi  au fost selectati in vederea angajarii pentru a participa la probe de lucru la sediul firmelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *