Preşedintele Consiliului Judeţean critică mizeria de pe străzile şi parcurile din municipiu

turcanu florinPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, acuză conducerea Urban Serv că nu-şi face treaba aşa cum trebuie. El a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că străzile din municipiul Botoşani sunt nemăturate, iar coşurile de gunoi sunt distruse. Ţurcanu susţine că directorul Urban Serv, Gheorghe Pricopie, sabotează Primăria.

Merg prin Botoşani zilnic câte două ore şi cunosc Botoşaniul în toate colţurile, parcurile. În ultima perioadă parcă suntem după război. Coşurile stricate şi aruncate în stânga şi în dreapta şi nimeni nu le mai repară, străzi nemăturate, gunoaie luate din coş o dată la două zile, pavele fărâmate şi nepuse la loc. Vrem să consumăm în oraş aer sănătos şi curat. Nu cred că trebuie să fim împiedicaţi de un domn director care are o altă culoare politică. Domnul Pricopie încă este la Urban Serv şi nu şi-a făcut treaba„, a spus Florin Ţurcanu.

Gheorghe Pricopie va mai sta pe funcţia de director al Urban Serv până pe 1 octombrie.

Practic, declaraţia preşedintelui Consiliului Judeţean este în contradicţie cu cea făcută de primarul Ovidiu Portariuc în urmă cu două săptămâni, când a spus că municipiul Botoşani arată bine, iar străzile sunt măturate zilic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *